Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Η μεγάλη γιορτή πολιτισμού του Δήμου Μαλεβιζίου, το 2ο Malevizi Festival ξεκινά αύριο στο Γάζι

Πέμπτη, 05/09/2024

Η μεγάλη γιορτή πολιτισμού πλησιάζει. Το 2ο Malevizi Festival ξεκινά την Παρασκευή και υπόσχεται τρεις ημέρες γεμάτες μουσική, πολιτιστικές εκδηλώσεις και γεύσεις από την πλούσια τοπική παράδοση του Μαλεβιζίου.

Στις τρεις ημέρες 06/07 και 08 Σεπτεμβρίου 2024 στο κέντρο του Γαζίου, στην Πλατεία Κατσαμάνη, μπροστά στο Δημαρχείο και στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», στο Malevizi Festival θα ξεδιπλώνονται από καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας δράσεις για μικρούς και μεγάλους φιλοδοξώντας να αναδειχθούν σημαντικές πτυχές του πολιτιστικού αποθέματος του Μαλεβιζίου και ταυτόχρονα δίνοντας τη δυνατότητα σε συλλογικότητες να αναδείξουν το έργο τους και να προβάλουν δράσεις και προϊόντα σε ένα πολυπληθές κοινό.

Κάθε μέρα θα κορυφώνεται με μεγάλες συναυλίες στην Πλατεία Κατσαμάνη με ελεύθερη είσοδο για όλες και όλους. Η Ματούλα Ζαμάνη, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Παναγιώτης Σκουλάς, η Βαγγελιώ Φασουλάκη, ο Γιώργης Μανωλάκης και πλήθος από ντόπιους Μαλεβιζιώτες καλλιτέχνες θα πλαισιώσουν φέτος το Malevizi Festival.

Η είσοδος για το κοινό σε όλες τις συναυλίες αλλά και στις παράλληλες δράσεις που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του 2ου Malevizi Festival είναι δωρεάν.
Σας περιμένουμε όλους στο 2ο Malevizi Festival, για να γιορτάσουμε μαζί τη μουσική, την παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου μας!

 

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 05/09/2024

Top