Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν στον Κρουσώνα οι ενημερωτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες που οργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου 

Δευτέρα, 27/01/2014

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν στον Κρουσώνα οι ενημερωτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για τα παιδιά και τα άτομα της τρίτης ηλικίας που οργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου με τις τοπικές υπηρεσίες του (Βοήθεια στο σπίτι Κρουσώνα, ΚΑΠΗ, Τμήμα κοινωνικής προστασίας και μεριμνάς) με τους σπουδαστές της εργαστηριακή άσκηση της σχολής κοινωνικής εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Α’ και Β’ δημοτικού σχολείου και το Αθλητικό σωματείο Π.Α.Ο Κρουσώνα, στοχεύοντας βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην προαγωγή της υγείας των κατοίκων.

Στις 22&25 Ιανουαρίου έγινε η διήμερη εκδήλωση ευαισθητοποίησης κατά της παιδικής παχυσαρκίας, αποβλέποντας στην ενημέρωση των γονέων σχετικά με τους κίνδυνους που προκύπτουν από την παιδική παχυσαρκία καθώς και στην σημασία της άσκησης στην ζωή των παιδιών. Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου έγινε ενημέρωση με θέμα: «Παιδική Παχυσαρκία» με ομιλητές την κ. Αρβανιτάκη Ελένη, Κλινική Διατροφολόγος-Διαιτολόγος Κ. Υ. Αγ. Βαρβάρας η οποία ανάπτυξε το θέμα : Παιδική Παχυσαρκία :Παράγοντες Κινδύνου & Επιπτώσεις στην Υγεία και η κ Μαμουλάκη Ζωή, Ειδικευόμενη Παιδιατρικής Κλινικής –ΠΑ.Γ.Ν.Η, που μίλησε για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Παιδικής Παχυσαρκίας. Το Σάββατο το πρωί 25 Ιανουαρίου, στο γήπεδο Π.Α.Ο. Κρουσώνα τα παιδιά συμμετείχαν σε αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες που οργανώθηκαν από τους υπεύθυνους των ακαδημιών του ΠΑΟ Κρουσώνα.

Διάβασε ΠερισσότεραΤην Παρασκευή 24 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση με θέμα: «Υπέρταση στην Τρίτη Ηλικία πρόληψη και αντιμετώπιση». Ομιλητές ήταν ο κ Τζαγκαράκης Κωνσταντίνος: Καρδιολόγος Επιστημονικός Συνεργάτης της Καρδιολογικής Κλινικής του ΠΑ.Γ.Ν.Η ο οποίος ανάπτυξε το θέμα : «Κίνδυνοι, Πρόληψη και Αντιμετώπιση». Ο κ Λιδάκης Χαράλαμπος: Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής, Υπεύθυνος Ιατρείου Υπέρτασης, Προϊστάμενος Τ.Ε.Π. Βενιζελείου αναφέρθηκε στους Μύθους στην Υπέρταση και η κ Μιχαλάκη Έρη: MSc Κλινική Διαιτολόγος, Διατροφολόγος, Επιστημονικός συνεργάτης Καρδιολογικής Κλινικής Βενιζελείου Νοσοκομείου μίλησε για την διατροφή στην Υπέρταση.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 27/01/2014

Top