Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Την Κυριακή η εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης από το Δήμο Μαλεβιζίου και το Χαμόγελο του Παιδιού

Τετάρτη, 10/12/2025

Ο Δήμος Μαλεβιζίου, σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», διοργανώνει την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου μια ξεχωριστή δράση, αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης με τίτλο:  «Τα Δέντρα της Αγάπης». Μια ημέρα μνήμης και τιμής για τα αγγελούδια που έφυγαν αλλά έχουν πάντα μια θέση στις καρδιές μας.

Η εκδήλωση πραγματοποιηθεί στο Γαζί, στην πλατεία Μιχ. Κατσαμάνη, από τις 17:00 ως τις 21:00, με μουσική, χορό και δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά.

Συμμετέχουν: Παγκρήτιο Ωδείο, Σχολή Κρητικών Χορών Μαρή, Βούλα Στρατάκη και το συγκρότημά της, Μιλτιάδης Βαρουχάκης.

Δραστηριότητες για τα παιδιά:

  • Ζωγραφίζουμε με Χαμόγελο
  • Φωτογράφιση με τον Άγιο Βασίλη
  • Face painting με τη Βάσω Καραμολέγκου
  • Συναντήσεις με ήρωες της Disney, όπως η γοργόνα Άριελ και ο Μπομπ Σφουγγαράκης

Παράλληλα, θα λειτουργεί Χριστουγεννιάτικο Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με μοναδικές εορταστικές δημιουργίες και δώρα καθώς παζάρι και απο το 2ο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας.

Την εκδήλωση παρουσιάζει η Αντιγόνη Ανδρεάκη.

Στην εκδήλωση συμμετέχει και ο  Ελληνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 10/12/2025

Top