Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Μεν. Μποκέας : «Ακόμη μια πληγή δεκαετιών κλείνει. 30 και πλέον χρόνια μετά, ο Δήμος Μαλεβιζίου αποκτά επίσημα ρόλο και λόγο στη διαχείριση της χερσαίας ζώνης Λινοπεραματων.»

Τρίτη, 17/09/2024

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή τη συμμετοχή του στο διοικητικό συμβούλιο του νεοσύστατου Λιμενικού Ταμείου Νομού Ηρακλείου:

«Ακόμη μια πληγή δεκαετιών κλείνει. 30 και πλέον χρόνια μετά, ο Δήμος Μαλεβιζίου αποκτά επίσημα ρόλο και λόγο στη διαχείριση της χερσαίας ζώνης Λινοπεραματων.  Όχι τυχαία. Μεθοδικά, με επιμονή και διεκδίκηση  σοβαρή και τεκμηριωμένη.  Η εκπροσώπηση στη διοίκηση του κρατικού Λιμενικού φορέα από τον ίδιο το Δήμαρχο Μαλεβιζίου αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη για κάθε επόμενη Δημοτική Αρχή. Προχωράμε βήμα – βήμα. Επόμενα βήματα οι προγραμματικές συμβάσεις μεταξύ Δήμου και νέου φορέα, αλλά και η επεξεργασία της νομοθετικής ρύθμισης για το σταθερό ανταποδοτικό έσοδο στο Μαλεβίζι. Στη κορυφή κάθε μας διεκδίκησης παραμένει, σταθερά, η απομάκρυνση των εγκαταστάσεων από την περιοχή των Λινοπεραμάτων. Διεκδικήσεις που γίνονται νίκες, χέρι – χέρι με τις τοπικές μας κοινωνίες. Έτσι αποκαθιστούμε αδικίες δεκαετιών. Μαζί.»

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 17/09/2024

Top