Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Βαγγελιώ Φασουλάκη και Μίλτος Πασχαλίδης απόψε στο Malevizi Festival στο Γάζι

Σάββατο, 07/09/2024

Πλημμύρισε από κόσμο η πλατεία Μιχ. Κατσαμάνη κατά την έναρξη του Φεστιβάλ

Πλημμύρισέ με κόσμο η πλατεία Μιχ. Κατσαμάνη στο Γάζι κατά την πρώτη μέρα του Malevizi Festival. Οι Batala Creta έδωσαν το ρυθμό με τα τύμπανα τους εντυπωσιάζοντας τόσο στην παρέλαση τους στο κέντρο του Γαζίου όσο και στην σκηνή του Festival, ενώ ακολούθησε ο Παναγιώτης Σκουλάς που ερμήνευσε γνωστά τραγούδια κάνοντας τον κόσμο να σιγοτραγοτραγουδήσει μαζί του.

Η βραδιά έκλεισε με την ξεχωριστή Ματούλα Ζαμάνη που παρουσίασε ένα πρόγραμμα με παλιά και νέα δικά της τραγούδια αλλά και γνωστών ερμηνευτών και συνθετών που έχει συνεργαστεί ξεσηκώνοντας το κοινό.

Σήμερα δεύτερη μέρα του Malevizi Festival το μουσικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 20.00 με την Βαγγελιώ Φασουλάκη μία τραγουδοποιός από το Μαλεβίζι, που εγκατέλειψε την Αρχιτεκτονική για το τραγούδι και απέδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία από το rock και τα blues μέχρι το παραδοσιακό και το λαϊκό τραγούδι.

Στις 21.15 θα τη διαδεχτεί στη σκηνή ο Μίλτος Πασχαλίδης και θα ενώσει το παλιό με το νέο, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που θα μείνει αξέχαστη και θα μας ταξιδέψει από τα πρώτα χρόνια της μουσικής του πορείας που ξεκίνησε από το Ηράκλειο μέχρι το σήμερα.

Οι παράλληλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους θα ξεκινήσουν στις 19.00 στην πλατεία Μιχ. Κατσαμάνη.

Η είσοδος για το κοινό στο 2ο Malevizi Festival είναι ελεύθερη.

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 07/09/2024

Top