Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Συναντήσεις με τους διευθυντές των σχολείων ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς είχαν οι αντιδήμαρχοι Παιδείας και Οικονομικών του Δήμου Μαλεβιζίου

Τετάρτη, 04/09/2024

Διαδοχικές συναντήσεις εργασίας με τους διευθυντές των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Μαλεβιζίου είχαν οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας Μαρίνα Βογιατζή και Οικονομικών Βαγγέλης Παρασύρης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία των υπηρεσιακών παραγόντων της Οικονομικής Υπηρεσίας και είχε συντονιστικό και ενημερωτικό χαρακτήρα. Στο πλαίσιο της συνάντησης δόθηκαν οδηγίες σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία κατά την πρώτη φάση μετάβασης μετά την κατάργηση των Σχολικών Επιτροπών, κυρίως σε ζητήματα λειτουργικών δαπανών των σχολείων που δύναται να προκύπτουν κατά την καθημερινή τους λειτουργία.
Η Αντιδήμαρχος Παιδείας Μαρίνα Βογιατζή τόνισε τη σημασία της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των διευθυντών και του Δήμου για την άμεση αντιμετώπιση θεμάτων και την ομαλή λειτουργία των σχολείων, γεγονός που αποτελεί προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή. Άλλωστε, η προετοιμασία για την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς αποτελεί πεδίο στενής συνεργασίας που υφίσταται όλο το προηγούμενο διάστημα μεταξύ του Δήμου Μαλεβιζίου και της σχολικής κοινότητας.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 04/09/2024

Top