Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Δήμος Μαλεβιζίου: Αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από τις 11.00π.μ. την Τετάρτη 12 και Πέμπτη 13 Ιουνίου

Τρίτη, 11/06/2024

Με απόφαση του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων από τις 11:00π.μ και εξής την Τετάρτη 12 Ιουνίου και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, στα δημόσια σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία/Δημοτικά) του Δήμου Μαλεβιζίου.

Η  απόφαση λαμβάνεται σε συνέχεια του Επικαιροποιημένου Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας με ημερομηνία 11/6/2024  λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών ισχυρού καύσωνα που θα επικρατήσουν στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης και του Δήμου Μαλεβιζίου προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών απέναντι στις αντίξοες συνθήκες.

Ως προς του Παιδικούς/Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Μαλεβιζίου και τα ΚΔΑΠμεΑ, η λειτουργία τους θα συνεχιστεί απρόσκοπτα, καθώς όλες οι αίθουσες διαθέτουν επαρκή κλιματισμό, ενώ οι εκπαιδευτικοί στις συγκεκριμένες μονάδες θα ακολουθήσουν τις συγκεκριμένες οδηγίες για περιορισμό χρήσης εξωτερικών χώρων.

Στις σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια-Λύκεια) του Δήμου Μαλεβίζιου, που βρίσκονται σε εξεταστική περίοδο, με μέριμνα της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και του Δήμου θα μοιραστούν νερά και χυμοί στους μαθητές. Επίσης υπάρχει σύσταση προκειμένου οι εξετάσεις να πραγματοποιηθούν σε αίθουσες που δεν βρίσκονται σε άμεση επαφή με τον ήλιο.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 11/06/2024

Top