Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Δράση του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Μαλεβιζίου στο Γυμνάσιο Τυλίσου για την επικοινωνία μεταξύ μαθητών

Τετάρτη, 05/06/2024

Το Κέντρο Κοινότητας του δήμου Μαλεβιζίου σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Τυλίσου πραγματοποίησε βιωματική δράση επιμορφωτικού χαρακτήρα στους μαθητές της Β΄ τάξης.

Στόχος της δράσης ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των μαθητών με θέμα «Σεβασμός και Επικοινωνία στις Σχέσεις μεταξύ των Μαθητών».

Μετά το καλωσόρισμα από την κ. Βικτωρία Χαλκιά, εκπαιδευτικό και συντονίστρια δράσης του σχολείου, οι κυρίες Αμαλία Αγγουρίδη συντονίστρια κοινωνική λειτουργός και Λίνα Πελεκίδου κοινωνική λειτουργός, ενημέρωσαν τους μαθητές για την κοινωνική προστασία που υποστηρίζει το Κέντρο Κοινότητας μέσα από τη συμβουλευτική υποστήριξη και γενικότερα για τις υπηρεσίες της δομής και προχώρησαν στην βιωματική δράση «Επικοινωνία και Σχέσεις μεταξύ μαθητών με κυριότερο στοιχείο αυτό του Σεβασμού».

Τέλος, ακολούθησε διάλογος και παρουσίαση εμπειριών από τους μαθητές. Επιπρόσθετα, εκτιμήθηκε η σπουδαιότητα συνέχισης της συνεργασίας για οργάνωση δράσεων που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση, την ενσυναίσθηση και την συμβουλευτική υποστήριξη.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 05/06/2024

Top