Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Αναβολή διεξαγωγής του Σχολείου Τουρισμού OnTour στο Μαλεβίζι για το τέλος της τουριστικής σαιζόν

Τρίτη, 21/05/2024

Την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής  του Σχολείου Τουρισμού OnTour αποφάσισαν από κοινού ο Δήμος Μαλεβιζίου και το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων κατόπιν αιτημάτων από τουριστικούς φορείς και επιχειρηματίες της περιοχής, με στόχο τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων εργαζομένων .

Ο αρχικός προγραμματισμός για τη διεξαγωγή του επιτυχημένου εκπαιδευτικού θεσμού ήταν στις 28 Μαΐου και μετατίθεται σε νέα ημερομηνία μετά το πέρας της τουριστικής περιόδου.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες  που άμεσα ή έμμεσα, απασχολούνται και επηρεάζουν το τουριστικό προϊόν και τις υπηρεσίες της εκάστοτε περιοχής. Σε όλους εκείνους τους επαγγελματίες, επιχειρηματίες, σπουδαστές του κλάδου, που αναζητούν νέες γνώσεις, που επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους, που επενδύουν στην επιχείρηση τους μέσα από την ανάπτυξη των ανθρώπων τους, που βλέπουν πως ο μόνος τρόπος να πάει ένας τόπος μπροστά είναι να διατηρήσει ή να δημιουργήσει, ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 21/05/2024

Top