Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στους δικαιούχους του Δήμου Μαλεβιζίου

Δευτέρα, 03/07/2023

Ο Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με τον  ΔΟΚΑΠΠΑΜ ενημερώνει σήμερα ότι θα διενεργηθεί διανομή προϊόντων στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ  ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2020–ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ.

Οι δικαιούχοι θα παραλάβουν προϊόντα παντοπωλείου (γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, ζυμαρικά, ρύζι, ελαιόλαδο, φακές, αλεύρι, φασόλια, παξιμάδια, γραβιέρα) ειδών βασικής υλικής συνδρομής (σκόνη πλυντηρίου, σαμπουάν, υγρό πιάτων, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα).

Ο κάθε δικαιούχος θα παραλάβει 2 κούτες με προϊόντα.

 Η διανομή θα ξεκινήσει σήμερα Δευτέρα 3/7/2023 και θα συνεχιστεί την Τρίτη 4/7/2023 με προγραμματισμένα οργανωμένα ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος δέχονται μήνυμα στο κινητό τους από την υπηρεσία του Δήμου για προγραμματισμό συγκεκριμένης μέρας , ώρας και χώρου για την παραλαβή των προϊόντων.

Αν ο δικαιούχος δεν δύναται να παραλάβει στο προγραμματισμένο ραντεβού, παρακαλείται να επικοινωνήσει στο 2810 823547  (ΚΑΠΗ ΓΑΖΙΟΥ) για τον επανακαθορισμό του ραντεβού μόνο για ΔΕΥΤΕΡΑ και ΤΡΙΤΗ

Για την παραλαβή των προϊόντων του ΤΕΒΑ οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:

  • Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ των ίδιων και των μελών της οικογένειας τους που έχουν εγκριθεί.
  • Τον Αριθμό Αίτησης KEA (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν μπορεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, αλλά και προκειμένου να περιοριστεί ο συνωστισμός και να αποφευχθεί η μετακίνηση ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, τα προϊόντα μπορεί να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο, κατόπιν εξουσιοδότησης. Η εξουσιοδότηση θα φέρει βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 03/07/2023

Top