Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Τη σύμβαση για την ανακαίνιση του Αγροτικού Ιατρείου Δαμάστας υπέγραψε ο Μεν. Μποκέας

Παρασκευή, 05/05/2023

Την ριζική ανακαίνιση του κτιρίου που στεγάζεται το Αγροτικό Ιατρείο Δαμάστας προβλέπει η σύμβαση που υπέγραψε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας.

Πρόκειται για ένα έργο με προϋπολογισμό μελέτης  53,220  ευρώ, που προβλέπει την πλήρη ανακαίνιση του Αγροτικού Ιατρείου. Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από τα αντισταθμιστικά οφέλη που συμφώνησε ο Δήμος Μαλεβιζίου με την  Αριάδνη Interconnection και τον ΑΔΜΗΕ για την Μεγάλη Ηλεκτρική Διασύνδεση της Κρήτης με την Αττική μέσω Κορακιάς.

Παράλληλα στη Δάμάστα, έχει ήδη υπογραφεί σύμβαση για έργα αγροτικής οδοποιίας, αναμένεται σύντομα η υπογραφή σύμβασης για τα έργα ανάπλασης του οικισμού και αντικατάστασης δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, έχει ολοκληρωθεί νέα παιδική χαρά του χωριού ενώ βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης οι εργασίες ανάδειξης του Μνημείου Πεσόντων στο Κερατίδι με χρηματοδότηση επίσης από τα αντισταθμιστικά οφέλη από με την  Αριάδνη Interconnection και τον ΑΔΜΗΕ.

Παρόντες κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δαμάστας Κώστας Μαυράκης, οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων Γιώργος Πετούσης, Συντονισμού Έργων Τοπικών Κοινοτήτων Χαράλαμπος Κουτσογιάννης, Καθημερινότητας του Δημότη Γρηγόρης Περυσινάκης καθώς και ο γιατρός του Αγροτικού Ιατρείου Γιάννης Νικηφοράκης.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 05/05/2023

Top