Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Στις 12.00 η μαθητική παρέλαση στο Γάζι για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Σάββατο, 25/03/2023

Στις 12.00 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η παρέλαση στο Γάζι με την οποία κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Ως αφετηρία για την παρέλαση έχει οριστεί η συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου και Καμαριώτη και ως τερματισμός ο Ιερός Ναός Άγιου Νικολάου στην έξοδο του Γαζίου.

Θα προηγηθεί η επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στις 09.30.

Εορταστικές εκδηλώσεις όμως θα πραγματοποιηθούν στην Τύλισο και στον Κρουσώνα. Στην Τύλισο οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 08.30 με Δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου ενώ θα ακολουθήσει στις 09.15 κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων.

Αντίστοιχα στον Κρουσώνα η επίσημη Δοξολογία θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 ενώ αμέσως μετά ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο τις 25ης Μαρτίου στο Δήμο Μαλεβιζίου ξεκίνησαν την Παρασκευή με καταθέσεις στεφάνων από εκπροσώπους του Δήμου και μαθητές των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στο Μνημείο Πεσόντων στην πλατεία της Αγίας Μαρίνας(Τσαλικάκι).

Στο  Μνημείο Πεσόντων στην πλατεία Αγίας Μαρίνας (Τσαλικάκι) αμέσως μετά την επιμνημόσυνη δέηση, στεφάνια κατέθεσαν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας , ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης οι Πρόεδροι της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Παιδείας Μενέλαος Σκουλούδης και Ανδρέας Παντερής,  ο γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Μαλεβιζίου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Δρακωνάκης, η υποδιοικήτρια του ΑΤ Μαλεβιζίου Κωνσταντίνα Μπλάμη Ρίζου, τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία Γαζίου και Αγίας Μαρίνας,  το Γυμνάσιο και το Λύκειο Γαζίου.

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 25/03/2023

Top