Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α.Μ. για διακοπή υδροδότησης στο Καμάρι και στο Γάζι: ευρύτερη περιοχή Τσαλικακίου (από κόμβο Τζωράκη έως Ηράκλειο), Πολύδροσο, Αρωματικά, Κολυβά  και περιοχή από τον Κόμβο Τζωράκη μέχρι το άγαλμα Κοκκινίδη λόγω καθαρισμού μίας δεξαμενής ύδρευσης στο Γάζι και της δεξαμενής ύδρευσης στο Καμάρι

Τετάρτη, 22/02/2023

Γάζι, 22/02/2023

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης  Μαλεβιζίου ενημερώνει πως την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου θα προχωρήσει στον καθαρισμό μίας δεξαμενής ύδρευσης στο Γάζι και της δεξαμενής ύδρευσης στο Καμάρι.

Κατά τη διάρκεια του καθαρισμού ενδέχεται να υπάρξει διακοπή υδροδότησης στο Καμάρι και στο Γάζι: ευρύτερη περιοχή Τσαλικακίου (από κόμβο Τζωράκη έως Ηράκλειο), Πολύδροσο, Αρωματικά, Κολυβά  και περιοχή από τον Κόμβο Τζωράκη μέχρι το άγαλμα Κοκκινίδη.

Μετά την ολοκλήρωση του καθαρισμού, συνιστάται στους κατοίκους να αφήσουν τις βρύσες τους ανοιχτές για μικρό χρονικό διάστημα ώστε να συντελέσουν στην ταχύτερη εκκένωση του δικτύου από το νερό που ενδέχεται να έχει παραπάνω ποσότητες χλωρίου.

Ο Γενικός Δ/ντης της ΔΕΥΑΜ
Γιώργος Κουγιουμουτζάκης

Σχετικά αρχεία

# Αρχείο Περιγραφή Μέγεθος Αρχείου
1 pdf Ανακοίνωση 200 KB

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 22/02/2023

Top