Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Προσφορές στήριξης στις δομές του ΔΟΚΑΠΠΑ Μαλεβιζίου

Παρασκευή, 02/12/2022

Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κεραμουτσίου και την εταιρεία Enel Green Power

Την αλληλεγγύη τους και τη στήριξή τους στις κοινωνικές δομές του ΔΟΚΑΠΠΑ Μαλεβιζίου έδειξαν έμπρακτα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κεραμουτσίου και η εταιρεία Enel Green Power με τις προσφορές τους λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κεραμουτσίου, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, παρέδωσε παιχνίδια, βιβλία και υλικά ζωγραφικής για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες του Δήμου Μαλεβιζίου, θέλοντας να ενισχύσει την προσπάθεια που γίνεται για τη στήριξη των παιδιών με αναπηρίες και των οικογενειών τους.

Παράλληλα, η εταιρεία Enel Green Power προσέφερε τρόφιμα προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες διανομών του Κοινωνικού Παντοπωλείου ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Η Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑ Μαλεβιζίου Μαρίνα Βογιατζή και ‘Εφη Βολανάκη αντίστοιχα, ευχαριστούν τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κεραμουτσίου και την εταιρεία Enel Green Power για την ενίσχυσή τους στην προσπάθεια του Οργανισμού προς τη στήριξη των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού του Δήμου μας.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 02/12/2022

Top