Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Στο Μενέλαο Μποκέα φοιτητές & καθηγητές του ΕΛΜΕΠΑ

Τετάρτη, 11/12/2019

Παρέδωσαν εργασίες Διαχείρισης Τουριστικών Προορισμών για Τύλισο & Φοδελε

Μια σημαντική δουλειά φοιτητών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου παραδόθηκε στο Δήμο Μαλεβιζίου. Πρόκειται για δύο μελέτες – εργασίες τις οποίες ανέλαβαν να υλοποιήσουν οι φοιτήτριες Παρασκευή Καλλέργη και Ναταλία Φαρσάρη στο πλαίσιο του μαθήματος «Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών».

Έτσι, οι δυο φοιτήτριες με καταγωγή από την Τύλισο και το Φόδελε αντίστοιχα, βρέθηκαν στο γραφείο του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα, με τον πρόεδρο του τμήματος Δρ. Αλέξανδρο Αποστολάκη και τον καθηγητή τους Δρ. Γιώργο Τριανταφύλλου, προκειμένου να συζητήσουν για τα αποτελέσματα της έρευνάς τους. Παρόντες στη συνάντηση ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννης Μαρής και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Γρηγόρης Περυσινάκης.

Καθηγητές και φοιτήτριες είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση με το Δήμαρχο, Μενέλαο Μποκέα, αναλύοντας τις εργασίες τους και παραθέτοντας τα συμπεράσματα που προέκυψαν. Η συνάντηση είχε ουσιαστικό χαρακτήρα, με το Μενέλαο Μποκέα να συζητά λεπτομερώς τις προτάσεις που παρατέθηκαν για την αναβάθμιση των τουριστικών υποδομών και την αύξηση των τουριστικών ροών.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 11/12/2019

Top