Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Εκτεταμένες εργασίες ασφαλτόστρωσης σε Γάζι, Τσαλικάκι και Αμμουδάρα

Παρασκευή, 24/05/2019

900.000 ευρώ οι προϋπολογισμοί δυο προγραμμάτων – Δεκάδες δρόμοι στο στόχαστρο με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας – Κώστας Μαμουλάκης: Αποκαθιστούμε τις ζημιές του χειμώνα, βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των δημοτών μας

 Εντός του Ιουνίου ξεκινάει από τη Δημοτική Αρχή το πρώτο από τα δυο μεγάλα προγράμματα βελτίωσης της αστικής οδοποιίας στην ευρύτερη περιοχή του Γαζίου, της Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι και της Αμμουδάρας.

 Πιο αναλυτικά, αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη δυο προγράμματα ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Μαλεβιζίου, το πρώτο ύψους 500.000 ευρώ από ίδια έσοδα του δήμου και το δεύτερο ύψους 400.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Υποδομών, που σκοπό έχουν να αποκαταστήσουν τις φθορές που προκλήθηκαν μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα του χειμώνα στην ευρύτερη περιοχή του Γαζίου. Οι οδοί στις οποίες αναμένονται παρεμβάσεις είναι η Εθνικής Αντιστάσεως, η Ελ Γκρέκο, η Στεφανογιάννη (από την εκκλησία μέχρι την Γ. Γεννηματά) η Διός, η Άνοιξης, η Παγωμένου, η Αντιγόνης, η Βαγιάς, η Νίδας, η Τεσσάρων Μαρτύρων, η Αγίας Σοφίας, η Θριάμβου (στο δεύτερο μέρος της, που δεν καλύφτηκε από τις πρόσφατες ασφαλτοστρώσεις), η Βεργίνας, η Ολυμπιονικών, η Αστρινού Ιατράκη, κ.α.

Οι εργασίες πρόκειται να ξεκινήσουν στα τέλη Ιουνίου και μετά το πέρας τους, να έχουν πλήρως αποκατασταθεί όλες οι φθορές που παρουσιάστηκαν τους τελευταίους μήνες.

 Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Στο δήμο μας, δεν σταματάμε ούτε λεπτό την προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Έτσι και σε θέματα αστικής οδοποιίας, ένας τομέας που τόσο λόγω των πολλών έργων, όσο και λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων υπέστη φθορές, προνοήσαμε εγκαίρως και είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε δυο πολύ μεγάλα προγράμματα αναπλάσεων. Το ένα μάλιστα, ύψους 500.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από ίδια έσοδα του δήμου μας, χρήματα δηλαδή των δημοτών μας που με τη σωστή διαχείριση επιστρέφουν στους πολίτες. Για το δεύτερο πρόγραμμα, ύψους 400.000 ευρώ, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γεν. Γραμματέα του Υπ. Υποδομών Γιώργο Δέδε, μέσω του οποίου καταφέραμε και εξασφαλίσαμε τη σχετική χρηματοδότηση. Αξίζουν επίσης πολλά συγχαρητήρια στα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας, για την πολύ καλή προετοιμασία που έχουν κάνει».

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 24/05/2019

Top