Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Δενδροφύτευση στον Στρούμπουλα

Τετάρτη, 22/05/2019

Μετά τα έργα στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου ήρθε και η δενδροφύτευση – Κώστας Μαμουλάκης: Μπράβο σε όλους τους εθελοντές για την εξαιρετική πρωτοβουλία

Εθελοντική δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε στο οροπέδιο του Στρούμπουλα στο περίβολο του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου.

Δήμος Μαλεβιζίου, Δ.Ε Γαζίου και Τ.Κ. Τυλίσου, ένωσαν τις δυνάμεις τους με την ενορία της Τυλίσου, την Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών Αθλητικού Συλλόγου Γαζίου Μυρθιανός, τον γεωπόνο Γιώργο Σαρρή – Αγρόσπιτο, γονείς και μαθητές μεταμορφώνοντας τον χώρο στο γραφικό εκκλησάκι. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα είχαν ολοκληρωθεί και τα έργα κατασκευής ενός πέτρινου τοιχίου περιμετρικά του Ιερού Ναού, προϋπολογισμού 74.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Π.Δ.Ε. και ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου, με στόχο την ανάδειξη αλλά και την προστασία του Ναού.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους εθελοντές που με την παρέμβασή τους αυτή, έδωσαν άλλο χρώμα σε μια περιοχή μοναδικού φυσικού κάλλους, με το γραφικό εκκλησάκι του Άι Γιώργη. Παράλληλα όμως, έστειλαν κι ένα ακόμα δυνατό μήνυμα ότι στο Μαλεβίζι ο εθελοντισμός αποτελεί βασικό παράγοντα που ενισχύει τις προσπάθειες προστασίας του περιβάλλοντος και της ανάδειξης κάθε γωνιάς του Δήμου μας. Γι’ αυτό και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Αρχιερατικό Επίτροπο, Πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Μαλλιωτάκη, τον Αντιδήμαρχο Θανάση Κύρκο, τους Προέδρους της Δ.Ε. Γαζίου και Τ.Κ. Τυλίσου Γιάννη Κοτσυφό και Γιώργο Κουβίδη αντίστοιχα, τα μέλη της Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών Αθλητικού Συλλόγου Γαζίου Μυρθιανός, τον γεωπόνο Γιώργο Σαρρή – Αγρόσπιτο, τους γονείς και τους μαθητές που συμμετείχαν στη δράση, όπως επίσης και τα υπηρεσιακά μας στελέχη, για το εξαιρετικό αποτέλεσμα».

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 22/05/2019

Top