Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Υπερηφάνεια και συγκίνηση στην παρέλαση του Γαζίου

Δευτέρα, 25/03/2019

Πολλές χιλιάδες κόσμου παρακολούθησαν την παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου του 1821 στο Γάζι, χειροκροτώντας μαθητές, μέλη συλλόγων και φορέων που με καμάρι παρέλασαν στην κεντρική λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Κώστας Φασουλάκης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Μανώλης Παπαδομανωλάκης, αναφέρθηκαν στους χαιρετισμούς τους στο διπλό συμβολισμό της ημέρας, τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την επανάσταση του ’21.

Η παρέλαση ξεκίνησε με τμήμα του βρεφονηπιακού σταθμού «Το Χαμόγελο», τμήμα του προνηπιαγωγείου του νηπιακού σχολείου «Τα Μελισσάκια» και τμήμα του προνηπιαγωγείου και νηπιαγωγείου «Τα Μελισσάκια μας». Ακολούθησαν τα μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων Γαζίου, Κρουσώνα «Νέα Γενιά», Μονής και Αγίας Μαρίνας, οι σχολές χορού «Μαρής» και «Περυσινάκης Νικόλας» και του αθλητικού σωματείου «Αλμυρός». Αμέσως μετά παρέλασαν τα μαθητικά τμήματα από τα δημοτικά σχολεία του Γαζίου και της Αγίας Μαρίνας, το Γυμνάσιο Γαζίου και το ΓΕΛ Γαζίου «Δ. Θεοτοκόπουλος». Η παρέλαση έκλεισε με τα μέλη της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων – Παράρτημα Ηρακλείου.

Παρών στην παρέλαση και ο Βουλευτής Ηρακλείου Νίκος Ηγουμενίδης, ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Ηρακλείου και Γραμματέα της Π.Ε. της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη, Λευτέρης Ζερβός, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης Λάμπρος Βαμβακάς, σύσσωμη η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου, πολλοί περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 26/03/2019

Top