Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Γάζι για την 25η Μαρτίου

Σάββατο, 23/03/2019

Με λαμπρότητα και σεβασμό στην θυσία των Ηρώων του ’21, ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Μαλεβίζι, με επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων στην Αγία Μαρίνα Τσαλικάκι.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Μανώλης Παπαδομανωλάκης, ο Πρόεδρος τη Δ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφός, μαθητές από τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά του Γαζίου και της Αγίας Μαρίνας, το γυμνάσιο και το λύκειο Γαζίου, κατέθεσαν στεφάνια στο Μνημείο, ενώ στον πανηγυρικό της ημέρας, που εκφωνήθηκε από μαθήτριες του 2ου και 3ου δημοτικού σχολείου Γαζίου, έγινε ιστορική αναφορά στην επανάσταση του 1821.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, με την επίσημη Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Γάζι και την παρέλαση των μαθητικών τμημάτων, μελών συλλόγων και φορέων, στις 12:00, επί της λ. Ελευθερίου Βενιζέλου.

Η αφετηρία της παρέλασης θα γίνει από τη συμβολή της λ. Ελ. Βενιζέλου με την οδό Καμαριώτη και ο τερματισμός θα γίνει στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στην δυτική έξοδο του Γαζίου. Η συγκέντρωση των συμμετεχόντων θα γίνει στις 11:00. Ως χώρος συνάντησης των μαθητών των δημοτικών σχολείων, του γυμνασίου και του λυκείου, καθώς και των μελών των πολιτιστικών συλλόγων και των φορέων, έχει οριστεί η λ. Ελ. Βενιζέλου, στο ύψος του σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκη. Για τα παιδιά των νηπιαγωγείων και των παιδικών σταθμών, σημείο συγκέντρωσης θα είναι η οδός Μακεδονίας στη συμβολή της με την Ελ. Βενιζέλου. Τα τμήματα θα παρελάσουν με την εξής σειρά:

· Τμήμα Βρεφονηπιακού σταθμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ»

· Τμήμα Ιδιωτικού Προνηπιαγωγείου του Νηπιακού Σχολείου «Τα Μελισσάκια»

· Τμήμα Ιδιωτικού Προνηπιαγωγείου και Νηπιαγωγείου «Τα Μελισσάκια μας»

· Πολιτιστικός Σύλλογος Γαζίου

· Πολιτιστικός Σύλλογος Κρουσώνα

· Πολιτιστικός Σύλλογος Μονής

· Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Μαρίνας

· Σχολή Χορών «ΜΑΡΗΣ»

· Σχολή Χορών «ΠΕΡΙΣΥΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ»

· Αθλητικό σωματείο ΑΛΜΥΡΟΣ

· Σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

· Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων – Παράρτημα Ηρακλείου

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 23/03/2019

Top