Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Χλοοτάπητας και προβολείς στο γήπεδο της Τυλίσου

Σάββατο, 23/03/2019

Αναβαθμίζεται το γήπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας – 170.624 ευρώ ο προϋπολογισμός των έργων – Κώστας Μαμουλάκης: Βελτιώνουμε τις συνθήκες άθλησης στα γήπεδα του Μαλεβιζίου

Με την τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς και νέων προβολέων τύπου LED, αναβαθμίζεται αισθητά το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Τυλίσου.

Η σχετική διαγωνιστική διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει και προβλέπει την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα από νήματα πολυαιθυλενίου, όμοια με φυσικό γρασίδι, καθώς και νέων προβολέων LED, που θα αντικαταστήσουν τους παλιούς προβολείς, δίνοντας μια εντελώς διαφορετική εικόνα στο γήπεδο. Αξίζει να τονιστεί ότι στο συγκεκριμένο γήπεδο αθλούνται και αγωνίζονται – εκτός από τους παίκτες του Αθλητικού Ομίλου Τυλίσου που έχουν και πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους – εκατοντάδες νέοι από την ευρύτερη περιοχή και από διάφορες ομάδες, οι οποίοι θα έχουν πλέον στη διάθεσή τους ένα σύγχρονο και αξιόπιστο αγωνιστικό χώρο.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Βελτιώνουμε τις συνθήκες άθλησης στα γήπεδα του Μαλεβιζίου και αναβαθμίζουμε αισθητά έναν ακόμα αθλητικό χώρο, το γήπεδο της Τυλίσου. Δημιουργούμε έτσι καλύτερη προοπτική για την ομάδα της Τυλίσου, ενισχύουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και δίνουμε μια ποιοτικά αναβαθμισμένη εναλλακτική διέξοδο από την καθημερινότητα, στους νέους του τόπου μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη που υποστήριξε αποτελεσματικά και αυτό το έργο στο Μαλεβίζι, τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Κώστα Φασουλάκη, τους εντεταλμένους συμβούλους Νίκο Συριγωνάκη και Λάμπρο Βαμβακά που βρίσκονται στο πλευρό μας και να συγχαρώ τον Αντιδήμαρχο Θανάση Κύρκο, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Τυλίσου Γιώργο Κουβίδη και τον Πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Κουβίδη για το πολύ καλό αποτέλεσμα».

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 26/03/2019

Top