Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις σε Γάζι και Αμμουδάρα

Τρίτη, 19/03/2019

Την προσοχή στις σημάνσεις των έργων εφιστά η Δημοτική Αρχή – Στα έργα της Αμμουδάρας και του Γαζίου ο Κώστας Μαμουλάκης – 600.000 ευρώ ο προϋπολογισμός των συγκεκριμένων έργων – Ακολουθούν κι άλλα προγράμματα βελτίωσης της οδοποιίας στην ευρύτερη περιοχή

 Τις εργασίες ασφαλτόστρωσης και βελτίωσης της οδοποιίας σε οδούς του Γαζίου και της Αμμουδάρας επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, τον Πρόεδρο της Δ.Ε. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό και την προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας Ρένα Παπαδάκη, ο Κώστας Μαμουλάκης είδε από κοντά τον τρόπο εκτέλεσης των εργασιών στις οδούς Καμαριώτη, Κανελλοπούλου και Σπιναλόγκας, ενώ συνομίλησε και με κατοίκους των περιοχών για όλα τα θέματα που τους απασχολούν. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εκτελείται με χρηματοδότηση 600.000 ευρώ που εξασφάλισε  η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου από το Υπουργείο Υποδομών, με τις εργασίες να επεκτείνονται τις επόμενες ημέρες και σε άλλες οδούς.

Η Δημοτική Αρχή εφιστά την προσοχή των οδηγών στις σημάνσεις, έτσι ώστε να διευκολύνονται οι εργασίες φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό την προσπάθεια βελτίωσης της οδοποιίας στις πόλεις μας. Με προγραμματισμένες και σωστά μελετημένες ενέργειες, εξασφαλίζουμε τους απαραίτητους πόρους και βελτιώνουμε την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής κατοίκων και επισκεπτών, υλοποιώντας στοχευμένες παρεμβάσεις. Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών Γιώργο Δέδε για την υποστήριξή του και την χρηματοδότηση του συγκεκριμένου προγράμματος και να συγχαρώ τους συνεργάτες μου, αιρετούς και υπηρεσιακούς, για το εξαιρετικό αποτέλεσμα».

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 19/03/2019

Top