Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Απολογισμός 2011

Παρασκευή, 20/01/2012

Φίλες και φίλοι,
Ολοκληρώνοντας τον πρώτο χρόνο της θητείας μας ως δημοτική αρχή Μαλεβιζίου, σας παρουσιάζουμε μερικές από τις σημαντικότερες παρεμβάσεις που πραγματοποιήσαμε κατά το 2011.
Βασικός μας στόχος, ήταν και παραμένει η ισόρροπη και πλουραλιστική ανάπτυξη ολόκληρου του δήμου Μαλεβιζίου, με παράλληλη παρότρυνση προς τους δημότες μας, να συμμετέχουν ενεργά σε όλα αυτά που επηρεάζουν τη καθημερινότητά τους.

‘Oπως θα διαπιστώσετε, παρά τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε us χώρα και ως δήμος, με τον κατάλληλο προγραμματισμό και με εξορθολογισμό του οικονομικού μας προϋπολογισμού, καταφέραμε να κάνουμε ορισμένα κρίσιμα βήματα προς τα εμπρός. Το 2011 βάλαμε τις βάσεις, εκπονώντας εξ αρχής, επικαιροποιώντας ή και ολοκληρώνοντας αρκετές μελέτες, έτσι ώστε να μπορέσουμε να εντάξουμε σε προγράμματα χρηματοδότησης όσα περισσότερα έργα ήταν δυνατόν. Καταφέραμε μάλιστα να είμαστε ο τρίτος δήμος στην Κρήτη από πλευράς ένταξηs προτάσεων σε ανάλογα προγράμματα! Τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας, έχουν άλλωστε ήδη φανεί.
Το 2012, συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση τον αγώνα μας.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν θα έχουμε εύκολο έργο και αυτό είναι που μας κάνει να αισθανθούμε ακόμα εντονότερα το βάρος της ευθύνης που μας αναλογεί. Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και όλοι οι συνεργάτες μου στη δημοτική αρχή, είμαστε προετοιμασμένοι να καταβάλλουμε το μέγιστο των δυνάμεών μας για να συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή. Είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε την τελευταία ευκαιρία ανάπτυξης για το Μαλεβίζι, να πάει χαμένη…

Με αισιοδοξία αλλά και ρεαλισμό, με πρόγραμμα και μεθοδικότητα, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε προκλήσεις της νέας χρovιάς !

Κώστας Μαμουλάκης

Δήμαρχος Μαλεβιζίου

Σχετικά αρχεία :
Απολογισμός 2011

Τελευταία τροποποίηση:

Top