Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Γενικός Γραμματέας Δήμου

Φίλιππος Βαμβουκάκης

Σπουδές:

  • Σπούδασε επιστήμη φυσικής αγωγής και αθλητισμού, πολιτικές επιστήμες και παιδαγωγικά στο τμήμα κοινωνικών επιστημών του πανεπιστημίου Georg August Göttingen (Γοττίγγη) στη Γερμανία.
  • Δεύτερος κύκλος εκπαίδευσης στην ορθοπεδική-ρευματολογική αποκατάσταση καθώς και στη διοίκηση δομών αποκατάστασης και αθλητικών κέντρων.
  • Εξειδίκευση στα πολιτικά συστήματα, στην ανάλυση τάσεων του εκλογικού σώματος-ανάλυση εκλογικών αποτελεσμάτων, στην πολιτική θεωρία-φιλοσοφία των νεωτέρων χρόνων, όπως επίσης και στην μεθοδολογία στατιστικής ανάλυσης στον πεδίο των κοινωνικών επιστημών.

Σταδιοδρομία:

  • Εργάστηκε στη Γερμανία στον τομέα αποκατάστασης τραυματισμών, σε μεγάλο ιδιωτικό κέντρο συμβεβλημένο με το κρατικό σύστημα υγείας, ως υπεύθυνος του τμήματος ορθοπεδικής – ρευματολογικής αποκατάστασης και μέλος της πενταμελούς διευθυντικής του  ομάδας.
  • Εργάστηκε στην Ελλάδα στον ιδιωτικό τομέα, ως προϊστάμενος ανθρώπινου δυναμικού και κατάρτισης προγραμμάτων στο candia maris στο τμήμα Θαλασσοθεραπείας και αποκατάστασης, όπως επίσης και στο Gymnasium ως διευθυντής.
  • Εκπροσώπησε τα maris hotels στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις Βερολίνου και Ζυρίχης στον τομέα θαλασσοθεραπείας/spa/Wellness. Ήταν βασικό μέλος της ομάδας εκπόνησης του σχεδίου για τα AEGEO SPAS.
  • Απασχολήθηκε επί σειρά ετών σε ανοικτή δομή φιλοξενίας και εκπαίδευσης παιδιών από ιδιαίτερα δύσκολες οικογενειακές συνθήκες.

Κοινωνική δράση:

  • Υπήρξε για τέσσερα χρόνια πρόεδρος της Ελληνικής κοινότητας στην πόλη Göttingen (Γοττίγγη) της Γερμανίας, καθώς και υπεύθυνος έκδοσης του ελληνογερμανικού περιοδικού «Ελληνικά και Άλλα».
  • Υπήρξε  μέλος του ΔΣ στο νέο ξεκίνημα του πολιτιστικού συλλόγου Κρουσώνα «Νέα Γενιά» τη δεκαετία του 1980 καθώς και ποδοσφαιριστής της ομάδας του ΠΑΟ Κρουσώνα.
  • Ενεργός πολίτης και κοινωνικός ακτιβιστής, πιστεύει στη συμμετοχή στα κοινά και στις συλλογικές μορφές δράσης.

Για τον δήμο Μαλεβιζίου: οραματίζεται έναν δήμο ανοιχτό στην παγκόσμια κοινότητα και τις νέες προκλήσεις, με διακριτή ταυτότητα και συνείδηση του πολιτισμού και της ιστορίας του.

Ανοιχτό στην πράσινη μετάβαση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό, κοινωνικά ευαίσθητο, με το βλέμμα στραμμένο στην άμβλυνση των ανισοτήτων.

Με λειτουργικούς θεσμούς, ανθρώπινο, κοντά στις έγνοιες και στις ανάγκες των πολιτών.

Με ανθρωποκεντρική κατεύθυνση, διαφάνεια, αρωγό στις καινοτόμες ιδέες και στην υγιή επιχειρηματικότητα.Με επικέντρωση στις νέες και τους νέους, τις αγωνίες και τα όνειρά τους, με πολιτιστικές υποδομές και στήριξη της παραγωγικής του βάσης για ένα αξιοβίωτο μέλλον δίχως διακρίσεις.

 

 

Σχετικά αρχεία

# Αρχείο Περιγραφή Μέγεθος Αρχείου
1 pdf Απόφαση 958 KB
Top