Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Ενημερωτική εκδήλωση για την καινοτόμα πλατφόρμα Εύρεσης Εργασίας και Εργασιακής Καθοδήγησης «Mentoring».

Ενημερωτική εκδήλωση για την καινοτόμα πλατφόρμα Εύρεσης Εργασίας και Εργασιακής Καθοδήγησης «Mentoring».

Ημέρα / Ώρα
27/04/2023
19:00 - 21:00

Την καινοτόμα πλατφόρμα Mentoring (https://mentoring.sw.hmu.gr/) θα παρουσιάσουν, η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και το  Δήμο Μαλεβιζίου την Πέμπτη στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας (Τσαλικάκι).

Η εν λόγω πλατφόρμα στοχεύει στην αύξηση της απασχόλησης σε επίπεδο Κρήτης ως μέρος του Περιφερειακού Σχεδιασμού κοινωνικής και εργασιακής ένταξης.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας και απευθύνεται σε εργοδότες, επιχειρηματίες, ωφελούμενους ΤΕΒΑ, αλλά και ιδιώτες, για να ενημερωθούν για τις ωφέλειες που μπορούν να λάβουν από την πλατφόρμα Mentoring.

Πρόκειται για μια πλατφόρμα που αναπτύχθηκε από το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΕΛΜΕΠΑ για λογαριασμό της Περιφέρειας Κρήτης, αρχικά ως συνοδευτικό μέτρο του ΤΕΒΑ αλλά εξελίχθηκε σε ένα πολύ εύκολο και χρήσιμο εργαλείο εύρεσης εργασίας και απόκτησης εργασιακής καθοδήγησης. Η πλατφόρμα απευθύνεται τόσο σε επιχειρηματίες που αναζητούν προσωπικό όσο και σε πολίτες που αναζητούν εργασία.

Δεν υπάρχει Χάρτης
Print
Top