Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου •Αφιέρωμα στη «Σιβιανή Μάσκα». Παρουσίαση της από τον δημιουργό της κ. Οδυσσέα Μεσσαριτάκη. •Δρώμενο με τραγούδια σκωπτικού περιεχομένου με τους: Φραγκιαδάκη Αντώνη (λαούτο-φωνή), Σοφία Αλατζά (φωνή) και Εύα Καπελλάκη (αφήγηση).

Ημέρα / Ώρα
22/02/2020
11:00 - 12:30

Ένα δημιουργικό διήμερο διοργανώνεται στο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου, στην Τύλισο την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου και το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου. Βασικό θέμα των εκδηλώσεων είναι το εορταστικό στοιχείο της Αποκριάς.
Αναλυτικότερα, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • 10:30 π.μ.: Ομιλία στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης με θέμα: «Τα μορφολογικά στοιχεία της μάσκας-ιστορική αναδρομή ανά τους αιώνες»
  • 11:00π.μ.: Ανοικτό εργαστήριο κατασκευής μάσκας για ενήλικες με θέμα: «Μάσκα, ο Άλλος μου εαυτός».

Η ομιλία και το εργαστήριο θα πραγματοποιηθούν από την επιμελήτρια-εικαστικό της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου κα. Χρύσα Βαθιανάκη και παρέχονται δωρεάν για τους ενδιαφερόμενους.

Για το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου:

  • 11:00 π.μ.: Αφιέρωμα στη «Σιβιανή Μάσκα». Η παρουσίαση της κατασκευής της θα γίνει από τον δημιουργό της κ. Οδυσσέα Μεσσαριτάκη.
  • 11.30π.μ.: θα ακολουθήσει δρώμενο με τραγούδια σκωπτικού περιεχομένου με τους: Φραγκιαδάκη Αντώνη (λαούτο-φωνή), Σοφία Αλατζά (φωνή) και Εύα Καπελλάκη (αφήγηση).

Θα ακολουθήσει ξενάγηση στην περιοδική έκθεση «Generations 1960-2019» καθώς και ελεύθερη συμμετοχή στην εικαστική δράση «Γίναμε κομμάτια» της Ένωσης Ελλήνων Χαρακτών.

Δεν υπάρχει Χάρτης
Print
Top