Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Έτοιμα για το πρώτο κουδούνι τα σχολεία του Δήμου Μαλεβιζίου

Σάββατο, 09/09/2023

Έτοιμα για το πρώτο κουδούνι είναι τα σχολεία του Δήμου Μαλεβιζίου. Προηγήθηκε ακόμη μια καλοκαιρινή περίοδος με το Δήμο να ολοκληρώνει συστηματικές εργασίες συντήρησης στα σχολικά κτίρια, έτσι ώστε να είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές στην έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Το πρώτο κουδούνι χτυπά το πρωί της Δευτέρας και όπως το προηγούμενο διάστημα έτσι και τώρα η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους Διευθυντές των σχολείων. Προηγήθηκαν ελαιοχρωματισμοί, συντηρήσεις σε αύλειους χώρους, προμήθεια εξοπλισμού όπου ήταν απαραίτητο, φροντίδα περιβάλλοντος χώρου, αλλά και γενική καθαριότητα στα σχολικά κτίρια.

Με τη συνεργασία των Αντιδημάρχων Παιδείας Χρύσας Λυρώνη, Τεχνικών έργων Γιώργου Πετούση, Καθημερινότητας του Δημότη Γρηγόρη Περυσινάκη, Καθαριότητας Γιώργου Ρεράκη, καθώς και των Προέδρων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μενέλαου Σκουλούδη και Ανδρέα Παντερή αντίστοιχα, με τις Διευθύνσεις των σχολείων, οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και τα σχολικά κτίρια είναι έτοιμα να γεμίσουν ξανά ζωή.

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 09/09/2023

Top