Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ από το Δήμο Μαλεβιζίου

Κυριακή, 19/02/2023

Ο Δήμος Μαλεβιζίου, σε συνεργασία με τον  ΔΟΚΑΠΠΑΜ, ενημερώνουν τους πολίτες ότι στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης για την υλοποίηση του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), πραγματοποιεί διανομή ειδών παντοπωλείου (ζάχαρη, ζυμαρικά, παξιμάδι, ρύζι, γραβιέρα, ελαιόλαδο, φασόλια) & ειδών βασικής υλικής συνδρομής (υγρό πιάτων, οδοντόκρεμα, φυσικό σαπούνι, χαρτί υγείας, απορρυπαντικό πλυντηρίου, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης), για τους δικαιούχους του προγράμματος.

 Η διανομή θα πραγματοποιηθεί τη  Δευτέρα  20/2/2023 και την  Tρίτη 21/2/2023 με προγραμματισμένα ραντεβού. λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας αλλά και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δικαιούχων.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος δέχονται μήνυμα στο κινητό τους από την υπηρεσία του Δήμου Μαλεβιζίου για προγραμματισμό συγκεκριμένης μέρας , ώρας και χώρου για την παραλαβή των προϊόντων.

Αν ο δικαιούχος δεν μπορεί να παραλάβει στο προγραμματισμένο ραντεβού, παρακαλείται να επικοινωνήσει στο 2810 823547  (ΚΑΠΗ ΓΑΖΙΟΥ) για τον επανακαθορισμό του ραντεβού μόνο για ΔΕΥΤΕΡΑ και ΤΡΙΤΗ καθώς στην συνέχεια άμεσα θα ακολουθήσει ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ προϊόντων με τα προϊόντα που απέμειναν.

Για την παραλαβή των προϊόντων του ΤΕΒΑ οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:

  • Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ των ίδιων και των μελών της οικογένειας τους που έχουν εγκριθεί.
  • Τον Αριθμό Αίτησης KEA (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν μπορεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, αλλά και προκειμένου να περιοριστεί ο συνωστισμός και να αποφευχθεί η μετακίνηση ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, τα προϊόντα μπορεί να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο, με εξουσιοδότηση που θα φέρει το γνήσιο της υπογραφής.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 19/02/2023

Top