Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο αποκτά ο Δήμος Μαλεβιζίου – Σε ΦΕΚ η απόφαση για την εκπόνηση του από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Σάββατο, 18/02/2023

Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο χωρικής οργάνωσης και ανάπτυξης, με χρήσεις γης και όρους  δόμησης αλλά και θωράκισή του από φυσικές καταστροφές στο σύνολο της εδαφικής του έκτασης θα αποκτήσει  ο Δήμος Μαλεβιζίου με την εκπόνηση Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Η απόφαση για την εκπόνηση του δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ ανοίγοντας το δρόμο για την ανάθεση των μελετών.

Την αναγκαιότητα για την εκπόνηση Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου είχε επισημάνει ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας σε συνάντηση που είχε με τον Γενικό Γραμματέα Περιβάλλοντος και Χωροταξίας Ευθύμη Μπακογιάννη τον περασμένο Οκτώβρη, τονίζοντας πως αποτελεί αναγκαία συνθήκη για να ανοίξει ο δρόμος της οχύρωσης από φυσικές καταστροφές στο σύνολο του Μαλεβιζίου.

Η εκπόνηση του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου θα χρηματοδοτηθεί από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με πόρους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων όπως αναφέρεται στο σχετικό ΦΕΚ.

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 18/02/2023

Top