Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Μηχανήματα του Δήμου Μαλεβιζίου επιχειρούν από το πρωί για να παραμείνει ανοιχτό το οδικό δίκτυο

Τρίτη, 07/02/2023

Σε κομβικά σημεία του οδικού δικτύου βρίσκονται από το πρωί τα μηχανήματα του Δήμου Μαλεβιζίου υπό το συντονισμό του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Γιώργου Πετούση, προκειμένου να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς. Μηχανήματα επιχειρούν στο δρόμο προς Γωνιές και τα όρια των νομών Ηρακλείου Ρεθύμνου, στην παλαιά Εθνική Οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου αλλά και στο οδικό δίκτυο της Δημοτικής Κοινότητας Κρουσώνα.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Γαζίου – Ανωγείων μετά το Γωνιανό Φαράγγι καθώς είναι απαραίτητη η χρήση αλυσίδων για τα οχήματα τους. Χρήση αλυσίδων απαιτείται επίσης για τα οχήματα που κινούνται στο νέο δρόμο προς Ανώγεια από το Αστυράκι προς τα όρια του Νομού Ηρακλείου καθώς και από τον Κρουσώνα προς Αγία Ειρήνη και Λιβάδι.

Παρακαλούνται οι πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις μόνο στις αναγκαίες, κατά τις νυχτερινές ώρες, λόγω παγετού που αναμένεται σύμφωνα με το νεότερο δελτίο επικίνδυνων καιρικών  φαινομένων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

 

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 07/02/2023

Top