Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Διανομή τροφίμων και ειδών υγιεινής από το Δήμο Μαλεβιζίου στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

Δευτέρα, 12/12/2022

Ο Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με τον  ΔΟΚΑΠΠΑΜ, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης για την υλοποίηση του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, πραγματοποιεί διανομή ειδών παντοπωλείου και ειδών βασικής υλικής συνδρομής  στους δικαιούχους ΤΕΒΑ.

Η διανομή διενεργείται σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη  13/12/2022 με προγραμματισμένα ραντεβού για τους δικαιούχους, λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας αλλά και για την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος δέχονται μήνυμα στο κινητό τους από την υπηρεσία του Δήμου για προγραμματισμό συγκεκριμένης μέρας , ώρας και χώρου για την παραλαβή των προϊόντων.

Αν ο δικαιούχος δεν μπορεί να παραλάβει τα προϊόντα στο προγραμματισμένο ραντεβού, παρακαλείται να επικοινωνήσει στο 2810 823547  (ΚΑΠΗ ΓΑΖΙΟΥ) για τον επανακαθορισμό του ραντεβού.

Για την παραλαβή των προϊόντων του ΤΕΒΑ οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους:

  • Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ των ίδιων και των μελών της οικογένειας τους που έχουν εγκριθεί.
  • Τον Αριθμό Αίτησης KEA (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν μπορεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, αλλά και προκειμένου να περιοριστεί ο συνωστισμός και να αποφευχθεί η μετακίνηση ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, τα προϊόντα μπορεί να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο, με εξουσιοδότηση που θα φέρει το γνήσιο της υπογραφής.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 12/12/2022

Top