Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Τον Γιώργο Μαρκατάτο τίμησε ο Δήμος Μαλεβιζίου

Δευτέρα, 07/11/2022

Σε κλίμα συγκίνησης η εκδήλωση ονοματοδοσίας οδού στο Πολύδροσο

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η ονοματοδοσία προς τιμήν του αείμνηστου αντιδημάρχου Γιώργου Μαρκατάτου στο Γάζι. Παρουσία μελών της οικογένειας του, πλήθους κόσμου και εκπροσώπων αρχών και φορέων, ο δρόμος που ενώνει το Πολύδροσο με την Αμμουδάρα πήρε το όνομα του επί χρόνια Δημοτικού Συμβούλου, Αντιδημάρχου και Προέδρου Οργανισμών Γαζίου και Μαλεβιζίου.

Αναφερόμενος στον Γιώργο Μαρκατάτο ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας τον χαρακτήρισε αυθεντικό πρότυπο αυτοδιοικητικού:

«Εάν θα ήθελε κάποιος να σκιαγραφήσει ένα αυθεντικό πρότυπο αυτοδιοικητικού άνδρα του τόπου μας, αυτός θα ήταν ο Γιώργος Μαρκατάτος.

Η ματιά που ανέλυε τα θέματα, διέκρινε τις ανάγκες και προέβλεπε τις καταστάσεις, οι καίριες και έγκαιρες παρεμβάσεις του, το πολιτικό του κριτήριο και ένστικτο, ο τρόπος που ανέπτυσσε την επιχειρηματολογία του, η οπτική του, ήταν βαθιά πολιτική και κοινωνική. Ο Γιώργος Μαρκατάτος εργαζόταν ώστε όλοι να λειτουργούν ενωμένα για βασικά προτάγματα που υπηρετούσαν το κοινό  καλό, το καλό της κοινωνικής πλειοψηφίας».

Στην τελετή ονοματοδοσίας προς τιμήν του Γιώργου Μαρκατάτου το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο βουλευτής Ηρακλείου Νίκος Ηγουμενίδης, οι αντιπεριφερειάρχες Νίκος Σκουλάς και Γιώργος Πιτσούλης, οι Αντιδήμαρχοι Μαλεβιζίου Γιώργος Πετούσης, Γρηγόρης Περυσινάκης και Χαράλαμπος Κουτσογιάννης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου Τάσος Λιαδάκης και Γιάννης Βάμβουκας, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Υγείας Λάμπρος Βαμβακάς δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι κοινοτήτων του Δήμου Μαλεβιζίου κ.α.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 07/11/2022

Top