Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μαλεβιζίου

Παρασκευή, 04/11/2022

Το Σάββατο και την Κυριακή θα πλήξει η κακοκαιρία «EVA» την Κρήτη σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Στο πλαίσιο αυτό συνιστάται στους πολίτες να αποφύγουν μετακινήσεις κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων, ιδιαίτερα πλησίον ρεμάτων και ποταμών και να μην επιχειρούν διέλευση από ιρλανδικές διαβάσεις.
Ιδιαίτερα εφιστάται στους πολίτες η αποφυγή διέλευσης πλησίον χειμάρρων και ρεμάτων, πεζή ή με όχημα, κατά τη διάρκεια καταιγίδων και βροχοπτώσεων, αλλά και για αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσής τους.
Ειδικά για τις περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου οι οποίες επλήγησαν μετά τα πρόσφατα πλημμυρικά φαινόμενα, με δεδομένο το γεγονός ότι οι εργασίες αποκατάστασης βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη παρακαλούνται οι πολίτες να αποφεύγουν κάθε άσκοπη μετακίνηση κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των φαινομένων, να μην επιχειρούν διελεύσεις, πεζή ή με όχημα, σε ιρλανδικές διαβάσεις και να καλούν για οποιαδήποτε συνδρομή στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο 6946809330 ή στο 2813400695.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 04/11/2022

Top