Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη κατά του Καρκίνου του Μαστού την Τετάρτη στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας

Δευτέρα, 31/10/2022

Η πρόληψη και ο ρόλος της στην αποτελεσματική θεραπεία του καρκίνου του μαστού είναι το θέμα της ενημερωτικής εκδήλωσης που οργανώνει ο Δήμος Μαλεβιζίου την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 19.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έχει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Νίκη Ζερβού, και στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των γυναικών σε θέματα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι :

 Η ιατρός – ακτινολόγος Ειρήνη Σταμούλη θα αναφερθεί στους «Μύθους γύρω από τον Καρκίνο του Μαστού» θέλοντας να επισημάνει τη σημασία της πρόληψης και την πρώιμης διάγνωσης των παθήσεων του μαστού.

Η χειρουργός – ογκολόγος μαστού, τ. Επιμελήτρια του Royal Marsden Hospital του Λονδίνου και του University Hospital of Manchester Σοφία Κακουλάκη, θα αναφερθεί στην ομιλία της σε θέματα που αφορούν “Συμπτώματα και αντιμετώπιση καλοηθών παθήσεων του μαστού – Μείωση παραγόντων κινδύνου για καρκίνο του μαστού”.

Τέλος, η ψυχολόγος του Δήμου Μαλεβιζίου Κατερίνα Κουσμίδου, θα αναφερθεί στην ομιλία της στις “Ψυχολογικές επιπτώσεις του καρκίνου του μαστού – Μια θετική προσέγγιση”, με σκοπό να τονιστεί η σπουδαιότητα των ψυχολογικών παραγόντων κατά τη διάρκεια της νόσου.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 31/10/2022

Top