Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου για το θάνατο της Βασιλικής Κουράκη-Φιολιτάκη, μητέρας του Προέδρου της Π.Ε.Δ.  Κρήτης  Γιάννη Κουράκη

Τετάρτη, 24/08/2022

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου συνήλθε σήμερα Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022 σε έκτακτη συνεδρίαση, με κοινή πρωτοβουλία του Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα και του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Σπυρίδωνα Καλλέργη, για να εκφράσει τα βαθύτατα και ειλικρινή του συλλυπητήρια και να συμπαρασταθεί στο πένθος του Προέδρου της Π.Ε.Δ.  Κρήτης  Γιάννη Κουράκη για το θάνατο της μητέρας του Βασιλικής Κουράκη-Φιολιτάκη, εκδίδοντας ομόφωνα το ακόλουθο ψήφισμα:

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ

για το θάνατο της της Βασιλικής Κουράκη-Φιολιτάκη, μητέρας του Προέδρου της Π.Ε.Δ.  Κρήτης  Γιάννη Κουράκη

Το Δημοτικό συμβούλιο Μαλεβιζίου αποφασίζει ομόφωνα:

  1. Να συμπαρασταθεί βαθύτατα στο πένθος του Προέδρου της Π.Ε.Δ. Γιάννη Κουράκη για τον αδόκητο χαμό της εκλιπούσης μητέρας του.
  2. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους της.
  3. Να παραστεί ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπυρίδων Καλλέργης και αντιπροσωπεία μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία.
  4. Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη της εκλιπούσης εκ μέρους του Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα, του Προέδρου και του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου.
  5. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 24/08/2022

Top