Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Πράσινο Ταμείο: «τρέχουν» 2 εκατ. ευρώ για έργα στο Μαλεβίζι

Τετάρτη, 17/08/2022

 

Το 100% των προτάσεων του Δήμου εντάσσονται σε χρηματοδότηση

 Το 100% έχει επιτύχει ο Δήμος Μαλεβιζίου σε ανταγωνιστικές χρηματοδοτήσεις που διεκδικεί από το Πράσινο Ταμείο. Με συστηματική δουλειά, παρά τη δύσκολη συγκυρία με την πανδημία του κορωνοϊού, τα μειωμένα οικονομικά των Δήμων και την υποστελέχωση, το Μαλεβίζι κερδίζει το στόχο της διεκδίκησης πρόσθετων πόρων ως διεξόδου για τη δρομολόγηση αναπτυξιακών παρεμβάσεων στις τοπικές κοινωνίες.

Με την πρόσφατη απόφαση του Ταμείου να εγκρίνει την πρόταση του Μαλεβιζίου για την ανάπλαση της Πλατείας Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας στην Τύλισο, έργο κόστους 750.000€, πλέον ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων που έχει καταφέρει να εντάξει το Μαλεβίζι μέσα σε ένα χρόνο στο Ταμείο ανέρχονται σε 2 εκατομμύρια ευρώ.

«Είναι η επιβράβευση ότι έχουμε επιλέξει το σωστό δρόμο» αναφέρει ο Μεν. Μποκέας

«Γίνεται και είμαστε περήφανοι γι’αυτό. Με κλειδί τη σκληρή και συστηματική δουλειά, διεκδικούμε και πετυχαίνουμε στο 100% εγκρίσεις ανταγωνιστικών χρηματοδοτήσεων για έργα υποδομών και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής», ανέφερε ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας, υπογραμμίζοντας: «Δουλεύουμε προγραμματίζοντας και ωριμάζοντας νέες προτάσεις για υποδομές και αξιοποιούμε αποτελεσματικά όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία. Όχι τυχαία. Με σοβαρό σχεδιασμό και ξεκάθαρους στόχους. Με επιμονή και συνεχή προσπάθεια. Και φυσικά με το πάθος και το μεράκι των στελεχών μας. Η θετική αποτίμηση της προσπάθειας όλων μας είναι η επιβράβευση, ότι έχουμε επιλέξει το σωστό δρόμο. Για το Μαλεβίζι που λειτουργεί ως καταλύτης στο μέλλον».

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 17/08/2022

Top