Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Με τον Πρόεδρο του ΑΔΜΗΕ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου στη Δαμάστα

Πέμπτη, 21/07/2022

Ξεκίνησε η αξιοποίηση των αντισταθμιστικών οφελών για το έργο της Μεγάλης Διασύνδεσης, από το Δήμο Μαλεβιζίου

 Στην πολύ καλή συνεργασία που έχει ο Δήμος Μαλεβιζίου με τον ΑΔΜΗΕ, την ΑΡΙΑΔΝΗ και την ΤΕΡΝΑ αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου  του ΑΔΜΗΕ Μαν. Μανουσάκη στο εργοτάξιο του σταθμού μετατροπής ηλεκτρικού ρεύματος στη Δαμαστα.  Ιδιαίτερη αναφορά έγινε τόσο από τον κ. Μανουσάκη όσο και από τον Δήμαρχο στην συμφωνία των ανταποδοτικών οφελών που ήδη έχουν αρχίσει να υλοποιούνται.

Ήδη, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, η οικονομική επιτροπή του Δήμου έχει εγκρίνει την αξιοποίηση των πρώτων 700.000 ευρώ από τη συμφωνία για τα αντισταθμιστικά οφέλη για το έργο της Ηλεκτρικής Διασύνδεσης (Μεγάλο Καλώδιο). Στόχος είναι μέσα στο 2022 να έχουν εγκριθεί έργα προϋπολογισμού που  να ξεπερνούν τα 2,5 εκ.

Από την πλευρά του  ο Πρόεδρος του ΑΔΜΗΕ αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία με το Δήμο Μαλεβιζίου τονίζοντας πως η συμφωνία των δύο πλευρών για τα ανταποδοτικά θα τηρηθεί στο ακέραιο προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Επίσης ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον δρόμο που στα πλαίσια του έργου θα συνδέει τη Δαμάστα και το Φόδελε. Δρόμος που ανοίγει άλλες προοπτικές στην ευρύτερη περιοχή αναβαθμίζοντας τόσο την ενδοχώρα όσο και την ευρύτερη περιοχή του Φόδελε.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 21/07/2022

Top