Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Μ. Μποκέας: «Πάντα τα παιδιά θα δείχνουν το δρόμο»

Κυριακή, 19/06/2022

Παρκοδράσεις στην Αμμουδάρα από τα SM Χαλκιαδάκης και το Δήμο Μαλεβιζίου

«Ένας χώρος πρασίνου ξαναγεννιέται! Από νωρίς το πρωί στην Αμμουδάρα ενώσαμε δυνάμεις με τα SM Χαλκιαδάκης και τις «Παρκοδράσεις» τους σε μια δεντροφύτευση γεμάτη παιδικά χαμόγελα! Με τον κ. Μηνά Χαλκιαδάκη χαρήκαμε τους μικρούς κηπουρούς από τα ΚΔΑΠ, τα Μελισσάκια και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαζίου που μας έδειξαν ότι είναι στο χέρι μας να πλάσουμε τον κόσμο όπου θέλουμε να ζήσουμε. Γιατί πάντα τα παιδιά θα δείχνουν το δρόμο» ανέφερε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας στις σημερινές «Παρκοδράσεις» στην Αμμουδάρα. Μια πρωτοβουλία των Super Market Χαλκιαδάκης που αγκάλιασε θερμά ο Δήμος Μαλεβιζίου, στο πλαίσιο στήριξης της τοπικής κοινωνίας μέσω δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας που αναπτύσσονται από επιχειρήσεις.

Σήμερα στην Αμμουδάρα μικροί κηπουροί από τα ΚΔΑΠ του Δήμου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαζίου και τον παιδικό σταθμό – νηπιαγωγείο τα Μελισσάκια άλλαξαν όψη στο χώρο πρασίνου γύρω από την παιδική χαρά. Λουλούδια, θάμνοι και δέντρα φυτεύτηκαν με την καθοδήγηση της Υπηρεσίας Πρασίνου, με το Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα και τον κ. Μηνά Χαλκιαδάκη να ανανεώνουν το ραντεβού για ανάλογες δράσεις σε γειτονιές και τοπικές κοινότητες του Μαλεβιζίου.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γρηγόρης Περυσινάκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης, η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Μαρίνα Βογιατζή και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου Ελένη Ξυλούρη.

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 19/06/2022

Top