Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Ενημέρωση για τους επιτυχόντες  για το Δήμο Μαλεβιζίου του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ

Τετάρτη, 18/05/2022

Οι επιτυχόντες του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ (πρόσκληση 2/2022 ΑΔΑ: 9ΤΖΓ4691Ω2-ΒΧ1) για το Δήμο Μαλεβιζίου, θα πρέπει εντός ΠΕΝΤΕ ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, από την παραλαβή του συστατικού σημειώματος από την αρμόδια υπηρεσία του ΟΑΕΔ, να καταθέσουν αίτηση στο Δήμο μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Σε διαφορετική περίπτωση ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥΣ και γίνεται τοποθέτηση του πρώτου επιλαχόντα/ούσας από τον ΟΑΕΔ.

Τα απαιτούμενα προσόντα ανά ειδικότητα και τα έγγραφα που αποδεικνύουν την ύπαρξή τους καθώς και  υπόδειγμα της αίτησης που θα πρέπει οι επιτυχόντες να υποβάλλουν, είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου(malevizi.gov.gr).

Η κατάθεση των αιτήσεων με τα κατά περίπτωση απαραίτητα προσόντα ανά ειδικότητα θα γίνεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: prs@malevizi.gr με συνημμένα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται και αναγράφονται στη αίτηση.

Αν αυτό δεν είναι δυνατόν για λόγους αδυναμίας πρόσβασης στο διαδίκτυο, η αίτηση και τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται στο πρωτόκολλο του Δήμου με φυσική παρουσία του ωφελούμενου, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα ατομικά μέτρα προφύλαξης (μάσκα, αποστάσεις).

Μετά τον έλεγχο που θα διενεργήσει το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου των απαιτούμενων τυπικών προσόντων – τίτλων σπουδών ανά ειδικότητα καθώς και των πρόσθετων προσόντων, οι επιτυχόντες ωφελούμενοι θα προσληφθούν και θα τοποθετηθούν στις αντίστοιχες Υπηρεσίες του Δήμου εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία κατάθεσης – αποστολή των δικαιολογητικών τους.

Οι ωφελούμενοι που δεν θα αποδεχθούν την πρόσληψη τους, θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ του Ν. 1599/1986 με τα πλήρη στοιχεία τους και στην οποία θα δηλωθούν ότι:

«Δεν αποδέχομαι την θέση ειδικότητας ……………………………….. για την οποία έχω επιλεγεί στον Δήμο …………….. από την Δημόσια Πρόσκληση 2/2022 ΟΑΕΔ».

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας για ραντεβού και διευκρινήσεις:

Αικατερίνη Περπέρογλου: 2813400623

Νεκτάριος Ματζουρανάκης: 2813400687

Email: prs@malevizi.gr

Ταχ.Δ/νση: Πλατεία Κατσαμάνη, 71414 Γάζι

 

 

Συνημμένα :

  1. Δημόσια Πρόσκληση 2/2022
  2. Αίτηση
  3. Υπεύθυνη Δήλωση
  4. Δικαιολογητικά προκήρυξης
  5. Παράρτημα ΙΙ (Προσοντολόγιο – Ειδικότητες)
  6. Παράρτημα IIΙ (Προσοντολόγιο)

Σχετικά αρχεία

# Αρχείο Περιγραφή Μέγεθος Αρχείου
1 pdf ΟΑΕΔ-Δημόσια-Πρόσκληση 2-2022 487 KB
2 doc ΑΙΤΗΣΗ 43 KB
3 doc ΥΠΕΥΘΥΝΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ 45 KB
4 doc ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 25 KB
5 xls pararthma-ii 111 KB
6 pdf pararthma-iii-2022 219 KB

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 18/05/2022

Top