Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για την ένταξη παιδιών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Μαλεβιζίου

Δευτέρα, 09/05/2022

Ξεκινά αύριο 10 Μαΐου η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για την ένταξη παιδιών στους σταθμούς του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου, για την περίοδο 2022-2023 μέσω τροφείων. Οι αιτήσεις καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του  Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. και αφορούν:

  • Νήπια, γεννημένα από 1/1/2019 και έως την 31/03/2020
  • Βρέφη, γεννημένα από την 01/04/2020 έως και την 31/03/2021

Απαραίτητη προϋπόθεση για την οριστική υποβολή και την εγκυρότητα της αίτησης εγγραφής είναι η επισύναψη όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών που θα σας ζητηθούν, βάσει των κριτηρίων που θα επιλέξετε στην πλατφόρμα.

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων εγγραφής ορίζεται από 10/05/2022( η πλατφόρμα θα είναι ενεργή από τις 00.01) έως 31/05/2022 (η πλατφόρμα θα κλείσει στις 23.59).

Με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης και την οριστική υποβολή της αυτόματα θα μοριοδοτείται. Η αίτηση θα θεωρείται «επιτυχώς καταχωρημένη» μόλις λάβετε τον αριθμό πρωτοκόλλου και τη μοριοδότηση. Αυτό θα επιτευχθεί μετά την οριστική υποβολή της αίτησής σας.

Στην διεύθυνση e-mail θα λάβετε ειδοποίηση σχετικά με την αξιολόγηση της αίτησής σας, αν, δηλαδή, είναι πλήρης ή όχι ως προς τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Σε περίπτωση ελλιπών ή λανθασμένων δικαιολογητικών, θα παρέχεται χρονικό περιθώριο δέκα (10) ημερών για τη διόρθωση και την εκ νέου υποβολή της, από την ημέρα αποστολής του e-mail.

Η αξιολόγηση της κάθε αίτησης ολοκληρώνεται, είτε με την απόρριψή της – στην περίπτωση που δεν έγιναν τυχόν απαιτούμενες διορθώσεις- είτε με την έγκρισή της, το οποίο σημαίνει πληρότητα της αίτησης ως προς τα δικαιολογητικά και όχι εγγραφή του παιδιού σε παιδικό σταθμό.

Για υποβολή αίτησης εγγραφής πατήστε στο aitisi.dokappam.gr . Επισημαίνουμε πως για να συνδεθείτε, θα σας ζητηθούν οι κωδικοί TAXIS. Μπορείτε πάντα να βλέπετε την αίτησή σας και την πορεία της κάθε φορά που συνδέεστε στην πλατφόρμα aitisi.dokappam.gr με τους κωδικούς TAXIS.

Μπορείτε να δείτε τα δικαιολογητικά που απαιτούνται ανά περίπτωση, εδώ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε µε τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στα τηλέφωνα:

dpolidroso@gmail.com 2810 823656 ·         Βρεφονηπιακός Σταθμός Πολύδροσου,

·         Βρεφονηπιακός Σταθμός Αγίας Πελαγίας

·         Παιδικός Σταθμός  Αγίας Μαρίνας

paidikosammoudaras@gmail.com 2810371076 ·         Βρεφονηπιακός Σταθμός Γαζιου,

·         Παιδικός Σταθμός   Τυλίσου ,

·         Παιδικός Σταθμός   Κρουσώνα

 

Σχετικά αρχεία

# Αρχείο Περιγραφή Μέγεθος Αρχείου
1 pdf ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 792 KB

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 09/05/2022

Top