Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Στο Υπουργείο Υποδομών ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου για τον ημικόμβο της Αχλάδας

Παρασκευή, 15/04/2022

Στο υπουργείο Υποδομών βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Νίκο Ξυλούρη. Σε συνάντηση που είχαν με τον Υφυπουργό Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, τους παρουσιάστηκε νέα λύση για την μετατροπή του ημικόμβου της Αχλάδας σε κόμβο, ενώ συζητήθηκαν τα χρονοδιαγράμματα για τα επόμενα βήματα.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης στο Υπουργείο Υποδομών ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Λύση βιώσιμη και οριστική. Είναι απόλυτη προτεραιότητα και δίκαιο αίτημα. Ο ημικόμβος της Αχλάδας να γίνει κόμβος για όλους. Στην Αθήνα ξανά με τον Υφυπουργό Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, καθώς η συνεχής προσπάθεια και συνεργασία με το υπουργείο αποδίδει καρπούς.
Παρατείνεται η παράδοση του υφιστάμενου έργου και παράλληλα το Υπουργείο Υποδομών δίνει την πολυπόθητη λύση για νέο έργο στον κόμβο της Αχλάδας. Έργο αναγκαίο για την ολοκληρωμένη σύνδεση της περιοχής από και προς τον ΒΟΑΚ. Στόχος όλων και δέσμευση του Υφυπουργού, στις αρχές του νέου έτους να ξεκινά το έργο στην περιοχή.
Ευχαριστούμε θερμά τον Υφυπουργό κ. Καραγιάννη για τη στήριξή του στον τόπο μας, καθώς και τη Γενική Γραμματέα κα. Γεράλδη και τον κ. Αναγνώπουλο για τις συνεχείς προσπάθειες εξεύρεσης λύσης. Ευχαριστώ επίσης τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Ξυλούρη για την υποστήριξη της προσπάθειας. Και φυσικά τον Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη και το Βουλευτή Μάξιμο Σενετάκη για τις καταλυτικές παρεμβάσεις τους, καθώς και τους Βουλευτές του Νομού για τις κοινοβουλευτικές τους ερωτήσεις. Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε βήμα ως τον τελικό στόχο.»

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 15/04/2022

Top