Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Έκκληση του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μεν. Μποκέα για περιορισμό των μετακινήσεων – Συνεχίζεται ο αποχιονισμός του οδικού δικτύου στο Μαλεβιζί

Τρίτη, 25/01/2022

Περισσότερα από 10 μηχανήματα του Δήμου Μαλεβιζίου επιχειρώντας συνεχώς κατάφεραν να κρατήσουν ανοιχτό όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου παρά τον τεράστιο όγκο χιονιού που έφερε η  κακοκαιρία «Ελπίς». Η κυκλοφορίας των οχημάτων τόσο στο επαρχιακό οδικό δίκτυο προς Γωνιές και Δαμάστα, αλλά και στο ενδοδημοτικό ήταν εφικτή συνεχώς κατά τη διάρκεια της μέρας. Η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη, λόγω του παγετού που ήδη παρατηρείται σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου.

Το πρωί ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Πετούσης και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου Γιάννης Βάμβουκας βρέθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη στο δρόμο προς Γωνιές εκτιμώντας την κατάσταση που επικρατεί και συντονίζοντας τις δυνάμεις που επιχειρούν.

Τόσο ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας όσο και ο Aντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, απεύθυναν έκκληση στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των σωμάτων ασφαλείας και της Πολιτικής Προστασίας.

Σε επιφυλακή όμως, εκτός από την Πολιτική Προστασία, είναι και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Μαλεβιζίου προκειμένου να παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια σε πολίτες που έχουν ανάγκη. Υπενθυμίζεται πως το Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας παραμένει καθημερινά ανοιχτό για πολίτες που θέλουν να προφυλαχτούν από το ψύχος.

Όσοι πολίτες αντιμετωπίζουν προβλήματα με την κακοκαιρία μπορούν να επικοινωνούν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο με το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Μαλεβιζίου στο τηλέφωνο 2813400601 καθώς και με το τηλέφωνο της γραμματείας του Δημάρχου στο τηλέφωνο 2813400619.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 25/01/2022

Top