Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δήμο Μαλεβιζίου

Τετάρτη, 05/01/2022

Μεν Μποκέας: «Το 2022 θα είναι χρονιά έργων για το Μαλεβίζι»

«Το 2022 θα είναι η χρονιά των έργων, η χρονιά που το Μαλεβίζι θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο.» Αυτό ανέφερε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας του Δήμου, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρου Καλλέργη των Αντιδημάρχων Νίκης Ζερβού, Χρύσας Λυρώνη – Πάγκαλου, Γρηγόρη Φασουλάκη, Γιώργου Πετούση, Χαράλαμπου Κουτσογιάννη, Γρηγόρη Περυσινάκη, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Φίλιππου Βαμβουκάκη και του Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών Αντώνη Σεληνιωτάκη.

«Εύχομαι το 2022 να έχουν υγεία οι αιρετοί, οι εργαζόμενοι, τα στελέχη του Δήμου Μαλεβιζίου και η νέα χρονιά να είναι η χρονιά που θα μας απαλλάξει από τα μέτρα, τους περιορισμούς και τις δυσκολίες που έχει επιβάλει η πανδημία. Τα έργα που θα ξεκινήσουν τη νέα χρονιά να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν χωρίς προβλήματα και οι αποφάσεις για παρεμβάσεις, μεγάλα ζητήματα και έργα που αφορούν τον τόπο μας να έχουν τη μέγιστη δυνατή συναίνεση. Το 2022 θα είναι η χρονιά που το Μαλεβίζι θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο.» ανέφερε ο Μενέλαος Μποκέας κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Μαλεβιζίου.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Καλλέργης ευχήθηκε το 2022 να αφήσει πίσω μας την πανδημία και τις δυσκολίες που προκάλεσε στην υλοποίηση σημαντικών παρεμβάσεων στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 05/01/2022

Top