Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Στις 12.00 η μαθητική παρέλαση στο Γάζι

Πέμπτη, 28/10/2021

Με πρωταγωνιστές τους μαθητές οι καταθέσεις στεφάνων για την 28η Οκτωβρίου

Με τη μαθητική παρέλαση στο Γάζι κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Μαλεβιζίου. Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00, κατά μήκος της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου, με πλήρη τήρηση των υγεινονομικών μέτρων. Ως αφετηρία έχει οριστεί η συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου και Καμαριώτη και ως τερματισμός ο Ιερός Ναός Άγιου Νικολάου.

Προηγείται η επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στις 09.30π.μ.

Εορταστικές εκδηλώσεις όμως θα πραγματοποιηθούν στην Τύλισο και στον Κρουσώνα. Στην Τύλισο οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 08.30π.μ. με Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου ενώ θα ακολουθήσει στις 09.15 κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων. Αντίστοιχα στον Κρουσώνα η επίσημη Δοξολογία θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 ενώ αμέσως μετά ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο τις 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Μαλεβιζίου ξεκίνησαν την Τετάρτη με καταθέσεις στεφάνων από εκπροσώπους του Δήμου και μαθητές των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στο Μνημείο Πεσόντων στην Αγία Μαρίνα (Τσαλικάκι).

Στεφάνι κατέθεσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Καλλέργης εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Χρύσα Λυρώνη, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου Ανδρέας Ταβερναράκης,  ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης, οι Πρόεδροι της Αβαθμιας και Ββάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μενέλαος Σκουλούδης και Ανδρέας Παντερής αντίστοιχα, τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία Γαζίου και Αγίας Μαρίνας,  το Γυμνάσιο και το Λύκειο Γαζίου.

Στην τελετή το παρών έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Δημότη Γρηγόρης Περυσινάκης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου Τάσος Λιαδάκης.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 28/10/2021

Top