Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Πρώτη Ανάρτηση της Πράξης Εφαρμογής Γαζίου

Σάββατο, 23/10/2021

Μενέλαος Μποκέας: «Κλείνουμε ανοιχτά πολεοδομικά ζητήματα που χρονίζουν»

Ένα σημαντικό βήμα για την ολοκλήρωση της Πράξης Εφαρμογής για την Πολεοδομική Ενότητα Γαζίου αποτελεί η 1η Ανάρτηση των πινάκων και διαγραμμάτων της Πράξης.

Με αφορμή την ανάρτηση των πολεοδομικών πινάκων ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πολεοδομικός σχεδιασμός Γαζίου. 1030 στρέμματα γης και περισσότεροι από 3.000 ιδιοκτήτες. Συνεχίζουμε να λύνουμε εκκρεμότητες δεκαετιών. Έπειτα από την ολοκλήρωση της Πράξης Εφαρμογής της Αγίας Μαρίνας, προχωρήσαμε τάχιστα και στην 1η ανάρτηση της Πράξης Εφαρμογής Γαζίου. Με μεθοδικότητα κλείνουμε ανοιχτά πολεοδομικά ζητήματα που χρονίζουν, κρατώντας εγκλωβισμένους πολλούς ιδιοκτήτες και στερώντας από την περιοχή τα απαραίτητα αναπτυξιακά εργαλεία αναβάθμισης. Τρέχει ήδη η προθεσμία για τις ενστάσεις. Ενημερωθείτε αναλυτικά για το σχέδιο και για τις προθεσμίες από την τεχνική μας υπηρεσία.»

Στο πλαίσιο αυτό η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου Μαλεβιζίου καλεί τους ιδιοκτήτες ακινήτων που βρίσκονται εντός της Πολεοδομικής Ενότητας Γαζίου (Π.Ε.22) να προσέλθουν στα γραφεία της, προκειμένου να ενημερωθούν για τους πίνακες και τα διαγράμματα της Πράξης Εφαρμογής.

Όσοι δε συμφωνούν με τους κτηματολογικούς πίνακες, όπως έχουν αναρτηθεί, θα πρέπει να υποβάλλουν τεκμηριωμένη ένσταση με όλα τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία που στοιχειοθετούν τις αντιρρήσεις τους. Η προθεσμία για την υποβολή των ενστάσεων λήγει τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου.

Επίσης θα πρέπει οι ιδιοκτήτες ακινήτων που ακόμα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ δήλωση ιδιοκτησίας να το πράξουν εντός της συγκεκριμένης προθεσμίας. Υπενθυμίζεται πως σε περίπτωση που δεν κατατεθεί δήλωση ιδιοκτησίας οι ιδιοκτήτες των ακινήτων δεν θα μπορούν να τα μεταβιβάσουν, ούτε θα μπορούν να εκδώσουν οικοδομική άδεια, ενώ στον Πίνακα της Πράξης Εφαρμογής κάθε ακίνητο για το οποίο δεν έχουν κατατεθεί τίτλοι ιδιοκτησίας θα φαίνεται ως αγνώστου ιδιοκτήτη.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 25/10/2021

Top