Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Μενέλαος Μποκέας: Το Μαλεβίζι Ανοίγει τα φτερά του για διεθνείς διοργανώσεις

Παρασκευή, 22/10/2021

                 Υπεγράφη η σύμβαση για τη διοργάνωση των 3ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων το 2023

«Το Μαλεβίζι μπορεί! Ανοίγει τα φτερά του για διεθνείς διοργανώσεις! Σημαντική μέρα η σημερινή επίσημη υπογραφή της σύμβασης των παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2023. Τιμή για τον τόπο μας, αλλά και το Ηράκλειο και τη Χερσόνησο η εμπιστοσύνη του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρου Καπράλου και του Προέδρου της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων Davide Tizzano. Δίνουμε υπόσταση στη σύνδεση τουρισμού, αθλητισμού και πολιτισμού. Με προβολή διεθνούς ακτινοβολίας αξιοποιούμε στο μέγιστο την ανταγωνιστική δυναμική της περιοχής μας. Γερές βάσεις για να εδραιώσουμε τον τόπο μας ως πρωταγωνιστή σε σύγχρονες διοργανώσεις διεθνούς βεληνεκούς. Και τώρα δουλειά !».

Την παραπάνω δήλωση έκανε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης για τη διοργάνωση των 3ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων το 2023.

Η σύμβαση υπεγράφη το πρωί της Παρασκευής σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον Πρόεδρο της Ελληνική Μεσογειακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο, το νέο Πρόεδρο της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων Davide Tizzano, το Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό το Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα  και τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δήμου Χερσονήσου Κωνσταντίνος Αναστασάκης (εκ μέρους του Δημάρχου Γιάννη  Σέγκου).

Αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης έγινε και η παράδοση της σημαίας των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων στον υφυπουργό Αθλητισμού και τους τρεις Δήμους όπου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες.

Με βάση τον μέχρι τώρα προγραμματισμό στο Δήμο Μαλεβιζίου θα πραγματοποιηθούν τα αγωνίσματα της Κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, το Θαλάσσιο Σκι και το Τρίαθλο.

Συνολικά θα φιλοξενηθούν περίπου 3000 αθλητές και συνοδοί ενώ οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες θα πραγματοποιηθούν 2 – 9 Σεπτεμβρίου.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 22/10/2021

Top