Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Υπογραφή σύμβασης για νέα δίκτυα ύδρευσης στο Μάραθο

Πέμπτη, 14/10/2021

Ένα νέο σύγχρονο δίκτυο ύδρευσης θα αποκτήσει το Μάραθος παρέχοντας τη μέγιστη δυνατή ποιότητα νερού στους κατοίκους του χωριού με το έργο που θα εκτελέσει η ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου.

Τη σύμβαση για το έργο Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Οικισμού Μαράθου του Δήμου Μαλεβιζίου υπέγραψε ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μαλεβιζίου Τάσος Λιαδάκης με τον ανάδοχο εργολάβο.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 425.000 ευρώ και σύμφωνα με τη σύμβαση ο ανάδοχος θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει τις εργασίες σε 12 μήνες και πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα.

Το έργο αφορά στην αντικατάσταση και τον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων αγωγών ύδρευσης του οικισμού Μαράθου σε μήκος 2650 μέτρα,  στο διαχωρισμό των νέων δικτύων με την τοποθέτηση δικλείδων απομόνωσης σε επιλεγμένους κόμβους αυτών, και στην τοποθέτηση απαραίτητων εξαρτημάτων (εκκενωτές, αεροεξαγωγούς, κλπ) για την ορθή λειτουργία του δικτύου .

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κρήτη» 2014-2020.

Σχετικά αρχεία

# Αρχείο Περιγραφή Μέγεθος Αρχείου
1 pdf Δελτίο Τύπου 475 KB

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 14/10/2021

Top