Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Μαλεβίζι: On Line οι δηλώσεις ζημιών από το σεισμό

Παρασκευή, 01/10/2021

Μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Μαλεβιζίου αλλά και μέσω της δωρεάν εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα «Δημότης Μαλεβιζίου» μπορούν οι κάτοικοι του Δήμου αλλά και επιχειρηματίες να δηλώνουν τις ζημιές που έχουν υποστεί οικείες και κτίρια από το σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου έχει δημιουργηθεί ειδική φόρμα με τίτλο «On line Δήλωση Ζημιών από Σεισμό» όπου εκεί θα πρέπει να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι τα στοιχεία που απαιτούνται.

Στην εφαρμογή «Δημότης Μαλεβιζίου» οι πολίτες θα πρέπει να επιλέξουν την ενότητα Πιστοποιητικά και στη συνέχεια Έκτακτα Αιτήματα και On Line Δήλωση Ζημιών από Σεισμό. Ειδικά για την εφαρμογή «Δημότης Μαλεβιζίου» θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν αναβάθμιση της εφαρμογής μέσω play store ή app store.

Με τον τρόπο αυτό άμεσα οι δηλώσεις για τις ζημιές καταγράφονται στην ειδική βάση δεδομένων ώστε να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι πότε θα γίνει έλεγχος από κλιμάκιο  μηχανικών για την καταγραφή των ζημιών.

 Ο Δήμος Μαλεβιζίου είναι από το πρωί της Δευτέρας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τα συναρμόδια υπουργεία για την άμεση καταγραφή των ζημιών από το σεισμό.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 01/10/2021

Top