Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Συνεχίζεται η συγκέντρωση βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους από το Δήμο Μαλεβιζίου – 150 μερίδες φαγητού από τον ΔΟΚΑΠΠΑΜ στο Αρκαλοχώρι

Πέμπτη, 30/09/2021

Έναν μικρό κρίκο στην τεράστια αλυσίδα αλληλεγγύης που έχει στηθεί για τη στήριξη των σεισμόπληκτων συμπολιτών μας στους Δήμους Μινώα Πεδιάδας και Αρχανών – Αστερουσίων προσέθεσε ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου, προσφέροντας εκατό πενήντα μερίδες φαγητού το μεσημέρι της Πέμπτης.

Οι εργαζόμενοι του ΔΟΚΑΠΠΑΜ ετοίμασαν το φαγητό το οποίο συσκευάστηκε σε μερίδες και παραδόθηκε στο συντονιστικό κέντρο που έχει στηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο στο Αρκαλοχώρι.

Παράλληλα συνεχίζεται από το Δήμο Μαλεβιζίου η συγκέντρωση συσκευασμένων τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών προσωπικής υγιεινής για παιδιά και ενήλικους, συμμετέχοντας στην μεγάλη προσπάθεια αλληλεγγύης προς τους σεισμόπληκτους των δύο δήμων.

Όσοι πολίτες, σύλλογοι, σωματεία και επιχειρήσεις επιθυμούν να προσφέρουν μπορούν να προσέρχονται από τις 8 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ στον κάτω χώρο του Δημοτικού Γυμναστηρίου στο Γάζι σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή 1 Οκτωβρίου.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 30/09/2021

Top