Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων του τροχαίου δυστυχήματος στο Πολύδροσο

Τετάρτη, 22/09/2021

Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου στη συνεδρίαση της Τρίτης εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο νεαρών που έχασαν τη ζωή του στο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Πολύδροσο τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Καλλέργης αφού εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των δύο παιδιών ευχήθηκε να είναι οι δύο νέοι οι τελευταίοι που χάνουν τη ζωή τους στην άσφαλτο.

Ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Θανάσης Κύρκος εξέφρασε και αυτός τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες και συμφώνησε πως «μελλοντικά πως θα πρέπει ζητήματα οδικής ασφάλειας να απασχολήσουν έντονα το δήμο μιας και ο φόρος αίματος στην άσφαλτο μεγαλώνει.»

Τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο νεαρών όσο και στις οικογένειες όσων έχουν χάσει τη ζωή τους στην άσφαλτο εξέφρασε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Μιχάλης Χουστουλάκης.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας,  με την έναρξη της συνεδρίασης εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο νέων λέγοντας:  «Θα ήθελα πρωτίστως να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο νεαρών που πολύ άδικα έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Πολύδροσο. Δεν υπάρχουν λόγια όταν χάνονται νέα παιδιά. Η σκέψη μας είναι δίπλα στις οικογένειές τους. Τα υπόλοιπα αργότερα. Θα έχουμε το χρόνο να  συζητήσουμε ξανά θέματα που σχετίζονται με την οδική ασφάλεια, τις υποδομές, την αστυνόμευση το επόμενο διάστημα. Μπροστά στον πόνο για τον αδόκητο χαμό δύο νέων ανθρώπων ο,τιδήποτε άλλο περιττεύει.»

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 23/09/2021

Top