Δήμος Μαλεβιζίου - Municipality of Malevizi

Μενέλαος Μποκέας: «Ευχή μας αυτή τη χρονιά οι τάξεις να μετρούν μόνο όνειρα και προσδοκίες»

Δευτέρα, 13/09/2021

           Σε σχολεία του Μαλεβιζίου ο Δήμαρχος για τον αγιασμό

Σε Νηπιαγωγεία και στο Λύκειο Γαζίου βρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας για τον καθιερωμένο αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος βρέθηκε στο 1ο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας καθώς και στο 2ο και 3ο Νηπιαγωγεία τα οποία στεγάζονται πλέον σε νέα κτίρια, και στο Λύκειο Γαζίου όπου ο αγιασμός έγινε για τους μαθητές της Τρίτης Λυκείου.

Τον κ Μενέλαο Μποκέας συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι, Παιδείας Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου, Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Πετούσης, Διοικητικών Υπηρεσιών Νίκη Ζερβού, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης και οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μενέλαος Σκουλούδης και Αντρέας Παντερής.

Στο μήνυμα του για τη νέα σχολική χρονιά ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ανέφερε: «Χιλιάδες χαρούμενα πρόσωπα γέμισαν ξανά με ζωή άδειες αίθουσες και αυλές. Ο φετινός αγιασμός μπορεί να έγινε με μέτρα και αποστάσεις, αλλά η καρδιά τους φτερούγισε ξανά! Ευχή όλων μας αυτή τη χρονιά οι τάξεις να μετρούν μόνο όνειρα και προσδοκίες.

Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε για τη βελτίωση της σχολικής στέγης, όπως ακριβώς έχουμε δεσμευτεί. Με προγραμματισμό για νέα σχολεία, ταυτόχρονα με μεταβατικές, αλλά δόκιμες λύσεις, ιδιαίτερα για την προσχολική αγωγή. Με ενεργειακές αναβαθμίσεις προ των πυλών, αλλά και ένα πλήρες πρόγραμμα αναβάθμισης αύλειων χώρων προς ένταξη στο «Αντώνης Τρίτσης». Με μέριμνα για παρεμβάσεις προσβασιμότητας ΑμεΑ και πυροπροστασίας στα σχολικά μας κτίρια.

Σήμερα, τα παιδιά στα σχολεία, οι καθαρίστριες στις θέσεις τους, το υγειονομικό υλικό στις αίθουσες και οι εκπαιδευτικοί μας έτοιμοι για μια ένα αρχή. Αυτά τα χαμόγελα μας δίνουν δύναμη!»

Στο video μπορείτε να βρείτε τον χαιρετισμό του Δημάρχου Μαλεβιζίου κατά τον αγιασμό στο Λύκειο Γαζίου:

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 13/09/2021

Top